Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:42 15.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема кажете...нови  
Автормaя (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 19:22

как се запознахте със своите бивши, сегашни или очаквате да се запознаете с бъдещите си приятели/ки и гаджета; местата, начините, времето или някоя по нестандартна среща; разкажете!

Тема Re: кажете...нови [re: мaя]  
АвторxXx (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 20:28

Mngo me kefi tova ime Maia. Taka li se kazvash ili tova ti e prosto nick?

Тема Re: кажете...нови [re: xXx]  
Автормaя (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 20:45

ами зависи, не обичам да разочаровам хората; мога и Мая да бъда, за да те зарадвам

АвторxXx (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 21:12

Ami znachi az se zapoznah toku shto s teb tuk v net-a. Az koi da byda, imash li lubimo myjko ime?

Автор doctorbumbum (заченат)
Публикувано11.04.05 21:46

еми запознаваш се по супер различни начини и тва сигурно е причината да срещаш и толкова различни хора...преди няколко седмици един friend се запозна с няква в нета(нема ти разправям къв блатен дух е...ам' то кви ли жени киснат в нета)...и са кат ги гледам ми се струва че до 2-3 месеца ше земат се оженят...така че на кой къвто му късмета...некво си е индивидуално

Тема Re: кажете...нови [re: xXx]  
Автормaя (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 22:01

нямам, оставям избора на теб и вярвам, че няма да ме разочароваш :) действителното ми име е по-дълго, но то не е от значение тук;

АвторxXx (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 22:29

Ami az sym Georgi e me e nalegnalo "proletnoto namalenie" ta razpuskam malko v neta kato pisha gluposti. Ako mnogo ti dosajdam s glupostite mi kaji i shte prestana. A teb kakvo te vodi v net-a i po tochno v klub zapoznanstva na dir.bg?

Тема Re: кажете...нови [re: doctorbumbum]  
Автор puh4e (nevinno)
Публикувано12.04.05 00:13

за запознанствата ще ти кажа нещо,поне на мен ми е смешно..Преди време ме спира на улицата един,дето сега стана много популярен,но тогава не беше, и иска да се запознаеме..е запознахме се и дотам..После пак в едно кафе тръгна да ми се представя, но се усети навреме и стана малко неловко.Но върха беше че след време пак ме изпреварва на улицата,със същата цел и очевидно в гръб не ме позна!като се обърнах така се притесни че само каза:е,поне се убедих че имам вкус!
Още е ергенче и сигурно така ще си остане..

Тема Re: кажете...нови [re: puh4e]  
Автор Eнтycиacт (голям)
Публикувано12.04.05 13:28

е, това определено те кара да се чувстваш супер :)

Редактирано от Eнтycиacт на 12.04.05 17:20.

Автор Eнтycиacт (голям)
Публикувано12.04.05 13:43

ами на мен последната ми връзка наистина започна от Интерент - като за филм беше :)
хубаво беше... на мен това запознанство (води се скучно запознанство това по нета) не ми пречеше, но в крайна сметка не се получи - след 2 годишна връзка се резделихме, но май това нямаше нищо общо с начина ни на запознанство, ами просто не си пасвахме
всъщност страхувам се за нея, че с толкова скучният й характер ще й бъде доста трудно да си намери накой, освен ако не почне да търси сред 60 годишните... а аз си я обичам все пак и искам да е щастлива
... та така...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.