|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Къде отидоха свестните мъже?
|
|
Автор |
nadu6ka (непознат
) |
Публикувано | 12.02.04 16:37 |
|
Знаеш ли (nadqvam se da nqma6 ni6to protiv za neoficialnoto obru6tenie),никога-нито дори и за миг- не съм се оплаквала от липса на обожатели!
Нито пък живота да е бил кои знае колко несправедлив към мен!
Не,не е нито едно от тези!!!
Просто ми писна всеки сладур да си показва най-лошите страни още от първата среща!Писна ми да съм утеха за слабохарактерни (поради разбити сърца и ... кои знае какво още?) мъже.
Просто ми писна все АЗ да се налага да съм силна!!!!Аз съм просто една нормална жена,която има също моменти на слабост и която също се нуждае понякога от подкрепа!
Твърде много ли искам!?!
| |
Тема
|
Re: Къде отидоха свестните мъже?
[re: nadu6ka]
|
|
Автор |
skylineGTR (непознат) |
Публикувано | 12.02.04 18:53 |
|
svestnite maje sa naokolo prosto trqbva da se protegnete i da si gi vzemete
| |
Тема
|
|
|
Автор | Toi (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.02.04 22:14 |
|
Da, mnogo jalko, 4e popada6 samo na muhliovci.Ti qvno si silna jena i namirat uteha pri teb, no ne tova e celta na zanqtieto.Kaji mi ne6to pove4e za sebe si.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Xitap (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.04 05:52 |
|
bili slaboharakterni a? A kato si nameri6 nqkoi sas silen harakter kvo? Togava 6te e nadut puqk a ne obiknoven muj! 6to li mi sa struva 4e sam minal tva ne edin pat... kat im sa storq silen harakter i nadut sam bil... v drugi slu4ai kat sam dobar sam slaboharakteren:) Ostai 4e zeh da ple6tq prostotii
| |
Тема
|
|
|
Автор | eднa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.04 11:42 |
|
При мен е почти същото.
Яно не съм само аз.
И аз съм харесвана жена....но....все аз трябва да утешавам някой мъж, да го успокоявам, да му вдъхвам кураж, а не обратното.
И с последното ми запознанство е така.
Защо не мога да срещна подходящия?
| |
Тема
|
[re: eднa]
|
|
Автор |
PassatGT (be cool) |
Публикувано | 14.02.04 12:37 |
|
Защото не знаете какво искате,
Направете си некъв списък и почвайте да търсите, аз ако бях на ваше място бих почнал от супермаркета.
Редактирано от PassatGT на 14.02.04 12:37.
| |
Тема
|
Re: Къде ги търсите свестните мъже?
[re: eднa]
|
|
Автор | jijo (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.02.04 14:07 |
|
Примерно, аз мога да кажа същото. Колкото приятелки съм имал, при всяка среща започват да ми се оплакват колко зле са те, а никога не са чули мен. И по конкретно да кажа, от това слушане ми се отщяваха и другите работи.
Ако желаете, умажаема госпожице може да ме информирате за вашите намерения и вкусове на адрес jijobi@mail.bg
С дълбоко уважение Jijo
| |
Тема
|
Re: Къде ги търсите свестните мъже?
[re: jijo]
|
|
Автор | obichasht (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.04 16:27 |
|
hahaha, ama si i galanten
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Koмap (честит) |
Публикувано | 15.02.04 17:46 |
|
Много сладка дискусийка!
Само дето повечето тук са се превърнали в тези, от които бягат: оплакват се на свой ред...
Я малко по-свежо (нали сте силни, уж) и ако някой търси нещо да не се оплаква, а да си каже!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ttania (лунна) |
Публикувано | 15.02.04 18:38 |
|
В природата винаги има равновесие. Трудно ще привлечеш вниманието на "силен" мъж, ако винаги показваш че си по-силна . Трудно е да показваш това което не си, но така все ще попадаш на недоволни от себе си мъже, търсещи кой да им помогне да се "изправят". Добре че си показват лошите страни още на първата среща - късметлийка си. я си помисли какво щеше да стане да разбереш след време на какъв мъж ли попаднала . Всеки си има орисия и всичко с времето си . Явно имаш да учиш уроци / житейски / . Не си само ти дето изпадаш в подобно положение...не се отчайвай.
Откакто чух какво мисля, не вярвам на това което чувам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|