Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:13 11.11.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема брат ми е луднови  
Авторзarpижeнa cecтpa (Нерегистриран)
Публикувано12.04.03 21:31

Имам брат който по цял ден седи в къщи и кибичи на компютъра.Не се интересува повече от жени защото е страхлив и не смее да ги заговори.В къщи нанася душевен тормоз на майка ми заплашвайки я че ще се самоубие ако не го остави на мира,а тя просто иска да го накара да си намери работа или да започне да учи нещо.Срамувам се да призная че брат ми е на 30 години а все още няма трудов стаж.Не желае нищо да прави и живее ден за ден като наранява най-много майка ни.Какво мислите че може да се направи?

Тема Re: брат ми е луднови [re: зarpижeнa cecтpa]  
Автор dareAngels (GeriFAN)
Публикувано12.04.03 22:46

ami nai-dobre e da sednete i da si pogovirite semeino hubavo....

...I'll always be your whore...

Тема Re: брат ми е луднови [re: dareAngels]  
Автор radoair (The wild one)
Публикувано14.04.03 13:25

Можеш ли да разбереш какво точно 'чопли' на тоя компютър без разбира се той да се усъмни какво точно правиш...........не можеш изведнъж да пренасочиш някого или нещо в друга посока без той да окаже сериозна съпротива дори и само от инерцията която е набрал трябва 'хитро' да се почне със 'смяна на посоката' но за целта трябва да знаеш на къде се движат нещата........ако искаш остави ми бележка лично в дир-а че тук може да се отнеса и да не прочета какво си написала цяла седмица.....

Тема Re: брат ми е луд [re: зarpижeнa cecтpa]  
Авторnqmamime (Нерегистриран)
Публикувано25.04.03 17:07

ako mojesh mi kaji ICQ-to na brat si, ne moje da ne polzwa takowa, sled kato e cql den pred PC-to

Авторлek cъвeт (Нерегистриран)
Публикувано25.04.03 18:22

предполагам ваште го издържат. кажете му че към "оставянето на мира" се вклюва и материално такова. пък, повярвай ми - едва ли ще се самоубие.

Тема Re: брат ми е луднови [re: лek cъвeт]  
Автори oщe eдин... (Нерегистриран)
Публикувано25.04.03 18:33

темата е деликатна и едва ли ще е лесно да се говори с него, но го посъветвай да си намери приятелка по интернет - има много затворени страхливи жени, а пък една любов може много да промени човек! е, има риск ако нищо не излезе да стане още по-зле.

пък и ако трябва да бъда честен, щом е на 30... работата е мноооого трудно поправима.

и все пак - наистина ако можеш да видиш горе-долу с какво се занимава пред комп-а това ще хвърли малко светлина по въпроса.
отваряш един интернет експлорер и натискаш ctrl+H, това отваря историята на страниците които е посещавал но не забравяй, после да го затвориш, пак със същата комбинация.

Авторmortiis (Нерегистриран)
Публикувано25.04.03 18:46

Ne e lud.Tvoia brat e dushevno naranen.Ostavete go niama da mu pomognete.
Toi sam triabva da si pomogne ako vaobshte e naiasno kakav mu e problema.
Ako moge razberi kakvo chovarka na komputera si i mi se obadi na latexman@abv.bg

Автор }l{opo (Homo Oficinalis)
Публикувано18.05.03 08:45

Слънце... много кофти ситуация наистина. Май наистина му има нещо на човека. Както и всеки друг орган на тялото, мозъкът също е податлив на заболявания. Причини - и неправилно хранене, и вредни навици, и липса на хигиена на ума... Ние "нормалните" хора сме склонни да мислим, че който е "луд, мръднал, куку", си е такъв завинаги, както и че който е нормален, също си е такъв. Да ама не. Хората заболяват от бъбреци, стомах, черен дроб, сърце, бели дробове... алергии разни... и за всичко си има ПРИЧИНА. Защо гледаме на психичните заболявания като на по-други? Защото мозъкът съдържа най-висшите ни качества - разум, чувства, преценка, комуникации, логика, светоусещане. При другите болести човек запазва способността да бъде социален, просто тялото му страда. Но в този случай... поведението коренно се променя.

Брат ти откога е така. Изглежда отдаваш състоянието му на прекаляване с компютъра (повечето хора влизат в Интернет вечер след 10 до среднощ, понякога до сутринта!!! това е убийствен режим). Май е време да потърсите лекарска намеса с майка ти. Нужно е откъсване от компютри, тотална смяна на режима, лечение... и СЪН (даже да е лекарствен). 30 години - някои работят от 16 навършени. Момиче, вземете се в ръце и се обърнете към лекар. Мога да ти препоръчам д-р Свобода Герджикова, Окръжна болница София, не знам дали все още там работи, мисля че приема и на частно.

Без Нет няма живот!!!

Авторlrony (Нерегистриран)
Публикувано18.05.03 12:03

здравейте - прочетох написаното и ценните ви съвети...
вие нищо не разбирате – заявявам го най-професионално…
не се обиждайте моля ви …
ами Брат Ти не е Луд - то е повече от ясно...
и ако се карате с него нищо няма да постигнете...
скандалите и нападателното отношение са максимално грешният ход в такъв случай…
аз съм в подобна позиция...
изолирана...
без работа- имам две висши образования, но никъде не ме искат защото нямам
стаж по специалността - социолог съм на свободна практика само дето няма практика и единственото ми средство за развлечение и един вид бягство от действителността е компютъра - не съм луда и никога не съм била - разбирам от психология и патопсихология - учих 4 години такива глупости - но на кой му дреме - и аз се срамувам че не работя- срамувам че се нямам gsm и постепенно се изолирам защото lifestyla mi не е като вашия - издържат ме родителите ми и те също се срамуват от мен че не работя , но това което ме съсипва емоционално е липсата на реални социални контакти - на приятели с които да излизам - колкото до мъжете умея да казвам не и да се пазя - и не съм страхлива просто предпазлива ...и така брат ти е не е луд, състоянието се нарича аномия и е предпоставка за самоубийство- за подробности виж речника по Социология или ми пиши на :
irony@abv.bg
-----------
moga da ti ostavya icg-to si
ili po - dobre mi dai nomera na brat si...

АвторMitio kura (Нерегистриран)
Публикувано20.05.03 05:02

izpra6ti go s niakoia traba po tikvata, moge i da se opravi!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.