|
Тема
|
ПРИНЦА НА ЧАРА?
|
|
Автор |
Artemida* (Just Skate) |
Публикувано | 25.03.03 21:19 |
|
Чаровен, привлекателен, интелигентен, остроумен, забавен, държащ на външността си, но не заслепен от собствената си суета, стабилен, чувствителен, но не сантиментален, нежен, но мъжествен, знаещ какво иска, но не обсебен от някакви фикс идеи или летящ в облаците, с чувство за хумор и ослепителна усмивка - съществуваш ли изобщо???
Мечтай така, като че ще живееш вечно, живей така, като че ще умреш днес...
| |
|
е, много искаш, давай го по-скромно
който търси,намира...
松下電
| |
Тема
|
Re: ПРИНЦА НА ЧАРА?
[re: Artemida*]
|
|
Автор |
snobar (zoonpolitikon) |
Публикувано | 25.03.03 21:44 |
|
http://www.snobar.hit.bg
I vse pak petar_ e prav - davai go po-skromno
 Редактирано от snobar на 25.03.03 21:46.
| |
|
.... тОва мъ разби тОтално ... абе да знаеш те барОвците Си търСятъ путаните в нетъ ... ей така отиватъ Си у инетъ залатъ и Си намиратъ путаните веднагъ у чатъ    
| |
Тема
|
Re: ПРИНЦА НА ЧАРА?
[re: Artemida*]
|
|
Автор | мдaa... (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.03 15:25 |
|
ето ме :)
в цял ръст, с всички изисквания :)
като изключим само едно... висенето пред компютъра...
но това е дребно нещо... не може без недостатъци нали :)
Е та това висене пред компютъра, то ми е проблема...
щото от толкова висене, малко съм се променил, малко само...
пак съм си чаровен, привлекателен, интелигентен, остроумен но и доста мълчалив и не толкова забавен...
пак съм държащ на външността си и не заслепен от собствената си суета, но съм с модните тенденций от преди 10 години... от тогава май не съм си сменял и прал дрехите... тогава седнах пред компютъра и се заседях малко повечко...
пак съм стабилен, макар че всички пари давам за компютъра и за интернета. И чувствителен... особенно на тема - интернет доставчици :) хммм... стрелям на месо... но не съм чак сантиментален. Досега на погребенията им не съм ходил.
и също нежен, но и мъжествен...
Нежно те чета, нежно пиша, нежно пипам... И мъжествен, мъжествен съм ... от където и да ме погледнеш :)
И излъчването, и физиката ми, и характера ми... Абе май съм се променил последните 10 години... малко съм се комплексирал... малко само...
всичко ми е наред, само дето ставам нервен като си подавам носа извън къщата, не обичам хората, не съм вече толкова социален както преди... предпочитам да си чатим, това поне не ме кара да се притеснявам :(
знаещ какво иска - мислиш ли?... ние това много добре го знаем,...
мене не ми треба жокер :)) хмм
не обсебен от някакви фикс идеи или летящ в облаците... ами неее!!! НОКОГА!!! Никакви фикс идей, никакви мечти било то за принцеси с руси коси и гореща кръв, за момиче което не иска пари, разбира ме идеално и ме приема, никави мечти за една красива любов и приятелство... (за секс даже не смея да си мисля)
с чувство за хумор - е това, малко куца... изкривил съм се, професионална деформация, шегувам се само когато чатя... мога да се смея само на текст написан с големи букви... :)
но тук мога да се променя :) обещавам
а даже и ослепителна усмивка, с трапчинки нали :))
съществуваш ли изобщо? - трябва ли питане - това съм аз мило, обади ми се...
само да не вдигне жената...
Мечтай така, като че ще живееш вечно,
живей така, като че ще умреш днес...
- това е хубаво
| |
|
|
|
|