|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема
|
Спешно си търся гадже!
|
|
Автор | Kpeмeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.02 10:07 |
|
Здравейте!
Казвам се Кремена Василева Попова на 18 години съм, от град София. В момента съм ученичка в 12 клас и през май ще бъда абитюрентка. Занимавам се активно със спорт. В момента ходя редовно на аеробика и фитнес, а преди време съм тренирала художествена гимнастика и модерен балет.
Началото на пролетта е, а аз се чуствам някак самотна. От 6 декември 2001 год. се разделих с приятеля си, с когото имах връзка от около 18 месеца. До ден днешен не успях да срещна подходящ човек. Омръзнаха ми само временни връзки, флирт за една нощ и най-вече несериозното отношение с което се отнасят към мен мъжете. Търся стабилен и верен мъж, с чуство за хумор, чар и сексапил. Човек, който да ме уважава, да си имаме доверие и всичко, което може да се очаква от една истинска и същинска любов. Мечтата ми е да срещна мъжа на мечтите си и се надявам, че може би тук нейде в това необятно виртуално пространство, аз ще открия човека!
Все пак ви моля за сериозно отношение и се надявам да избягвате тъпите коментари, иронията и моля ви спестете си цветистите изрази.
Вярно, че е странно момиче като мен, със завидна физика и амбиции да си търси гадже по такъв начин, но аз искам да опитам. Така, че проявете разбиране, отнесете се сериозно и очаквам предложенията ви тук!
С надежда и целувки Креми :)) 
| |
|
Sdrawej.
Wizdam imame obshti kachestwa w sportnata oblast.
Az sym na www.venco.search.bg "Me"
Ako imash zelanie pusni e-mailche... venco_ivanoff@mail.bg da si polafime, pyk shte widime ko shto.:) A i syshto. icq 51882928.
Chao.
| |
Тема
|
Re: Спешно си търся гадже!
[re: Kpeмeнa]
|
|
Автор | antonio (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.02 15:09 |
|
Predlojenieto ti zvuchi interesno i iskreno, zashto ne mi napishesh e-mail na adres: cool_water@abv.bg, moje bi sadbata e opredelila da se sreshtnem.......
| |
Тема
|
Здравей красавице!!!
|
|
Автор | Фeдepko (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.02 16:53 |
|
Ти си страшна пичка явно! И на мен ще ми е приятно да ти стана гадже!
Пиши ми: feederko@abv.bg 
| |
Тема
|
I AZ!
|
|
Автор | Stan4O Nazzi (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.04.02 18:33 |
|
HARESVA6 LI SKINARITE? AKO DA
| |
Тема
|
Здравей гадже!
|
|
Автор | Kocтoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.04.02 20:08 |
|
Аз съм на 29г. от Тутракан съм, но живея и работя в София. Имам собствен бизнес, занимавам се с търговия. Ще ми бъде приятно да си пишем, а пък може и да излезе нещо от това...
assen_k@rambler.bg - Асен Костов
| |
|
gimnastichka, pri tova s pretencii
i otogre na vsichko iskash da si spestime typite komentari (malko trudno shte mi e da vkaram umen komentar)
vij onia tip s "haresvash li skinari ?" mi se struva zabaven - zabaven no typ
i onia ot tutrakan e zabaven, nachina mu na izraziavane mi se stryva leko cvetist
ti dori si spomniash pametnata data 6 dekemvri 2001, i az si ia spomniam . . !?!?
| |
|
Naistina si idiot
Ama i devoikata si ia biva ........
Skapa , da nesi uchila v NSA ..... che az ot tam poznavam povecheto gimnastichki .....
ama da ti priznaia ......tolko sa zleeeeee -no ako ne drugo , pone imat zavidni telca i ambicii
kakto kaza veche 
MAKTUP
| |
|
tashak da stava
| |
Тема
|
Re: Спешно си търся гадже!
|
|
Автор | kkk (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.04.02 11:18 |
|
ако искаш може да се запознаем.няма да се разочароваш. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|