Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:12 16.11.24 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Дакота, скъпинови  
Автор dePhil (-=<@>=-)
Публикувано01.11.01 18:18

Виждам, че в един съседен двор активно застъпваш идеята, кой къде трябва да бъде, а също и кое точно блато му се полага, не мога да се сдържа да те попитам -
какво направи ти - Дакота - за по-добрия дух на точно Този клуб, какво ново предложи, с какво кого и как вдъхнови, обедини и въобще,с каква смяташ трябва да бъде твоята - на Дакота - отговорност и задължения като модератор.

Правилата, които си написал, не са лоши, но все пак - къде си ти - Дакота - къде е твоето виждане и как смяташ да го реализираш "тук"?

Изглеждаш ми точен пич и си мисля, че, за разлика от някои твои колеги, си в състояние да разбереш, че "активна намеса" може да означава много повече и много по-прекрасни неща от обидено размахване на разни пръсти.

И понеже споменавам думата идеи - бих си позволил да ти дам следната - съвсем скоро ще удари 2-рата годишнина от 1-вата среща на клуб "Запознанства".
Това че ти не беше на нея, естествено, не означва, че не можеш да направиш "нещо" за отбелязването й, нали?

Впрочем .......

~*~

Тема Re: Дакота, скъпинови [re: dePhil]  
Автор DakotaМодератор (отверт)
Публикувано01.11.01 20:36

Ами, както направих и в предизборната програма, смятам да се преборя с корупцията в рамките на 800 дни. :)

Що се отнася до идеите, прочети "ДА ГО БЪДЕ ЛИ ТОЗИ КЛУБ", от там тръгна всичко. Отговорността ми в случая е да се грижа за спазването на правилата, които се оформиха след проведената дискусия. Но по възможност, това да става неусетно. Най-добрият съдия е този, който остава незабележим. Това е що се отнася до модераторстването ми.
Както всички други обаче в този клуб, аз съм и потребител, и от тази гледна точка ми се иска да има повече интересни теми, а не просто изливане на обяви за запознанства, но...в крайна сметка, това е клуб "Запознанства" и това, може би трябва да си остане приоритет.

Не знаех за годишнината, благодаря за информацията. :) Може пък да организираме една среща, на която разбира се, ще бъдат поканени и хора от съседните "Говорим си за кекс" и "Любов" хора. Ти какво мислиш по въпроса?

Никоя армия не може да победи идея, чието време е дошло.

Тема Re: Как си спомни dePhilнови [re: dePhil]  
Автор Laugh (тцупличка хех:))
Публикувано02.11.01 12:54

за две годишнината-
да бе имаше и такива времена-
за които много от пишещите тук си нямат и идея.... е той и Dakota е нов но надявам се да успее да влея някакво събуждане ако мога така да кажа тук:)))

Тема Моля, молянови [re: Laugh]  
Автор фифи-пepoтo (новак)
Публикувано02.11.01 18:14

Има още ......съвсем малко, но още време до двегодишнината! Да си имаме уважението, ама аз куту един дърт воайор помним тия работи....аз ви скивах от съседната маса......

Тема И все пак?нови [re: фифи-пepoтo]  
Автор DakotaМодератор (отверт)
Публикувано02.11.01 20:50

Кога exactly е тази годишнина?

Никоя армия не може да победи идея, чието време е дошло.

Тема Дакота? Скъпи?нови [re: dePhil]  
Автор Taтko (маестро)
Публикувано06.11.01 08:46

карай бе, деФил, нещата от живота не винаги са такива, каквито изглеждат. може пък дакотата да си е момче на място а Сапарев да е само съвпадение на имена.

Inter pedis poelarum fortuna poerarum est

Тема Re: Моля, молянови [re: фифи-пepoтo]  
Автор Taтko (маестро)
Публикувано06.11.01 08:51

това фифенце, е било на четвъртата - петата някъде (на която аз не бях)
а първата която организирахме аз и слънчева се проведе в камерен състав между мене, фил, хм и загадката и постави началото на поредицата мноо яки срещи копеле, супер яки мен, както би казал мишо

Тема и все пак, фифи,нови [re: фифи-пepoтo]  
Автор Taтko (маестро)
Публикувано06.11.01 08:55

какво ще правим към края на седмицата?

Тема "Звездни каубои" в Дир-бг вариант, а?нови [re: Taтko]  
Автор dePhil (-=<@>=-)
Публикувано06.11.01 09:38

Да изтупаме праха от "старите чанти" ...

~*~

Тема Охооо!нови [re: Taтko]  
Автор dePhil (-=<@>=-)
Публикувано06.11.01 09:42

Маркизе!

Премного съм зарадван да видя праха от Вашата карета
и това ми пречи да разсъждавам достатъчно трезво!

Само минавате да видите последните промени в това имение или смятате да поостанете? :)))

~*~

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.