Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:00 16.07.25 
Запознанства
   >> Запознанства
*Кратък преглед

Тема uspeh ili priateliнови  
АвторGlory (Нерегистриран)
Публикувано30.06.01 01:32

Странно е но аз избягвам приятелите си или тези хора, които съм смятала за приятели, с идеята да не се преумора на срещите си с тях. Силите ми ежедневно се средоточават в кариерата ми и след 12 месеца бясно тичане, установих, че няма на кого да се обадя...Самотно ми е!

Тема Самотата убива ...нови [re: Glory]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано30.06.01 02:36

Наистина е лошо да си самичък. Нека се запознаем. Пак може да си направим един по силен и умен свят двамата. Достатъчен за да ни е добре. Пиши ми ... "mercedesbenze55amg@abv.bg" а ако искаш можеш и да ми се обадиш 087 915675 но второто го смятам за много прибързано и ... много некултурно.
Все едно ... направи обаче поне едно от двете неща ... и обещавам - НЯМА ДА СЕ ЧУСТВАМЕ ВЕЧЕ САМОТНИ И БЕЗ ДРУГАРЧЕТА.
А е гадно ... знам ...
До скоро
Миро™®

Тема Re: uspeh ili priateliнови [re: Glory]  
Авторtony (Нерегистриран)
Публикувано30.06.01 12:03

axt pi6i aaatsarevvv@dir.bg......!

Тема Re: uspeh ili priateliнови [re: Glory]  
Авторexorcistta (Нерегистриран)
Публикувано02.07.01 06:26

Pishi dwa tri reda ako iskash.Az iskam da imam mnogo priiateli.Te me zarejdat s polojitelna energiia.
Pak i koi znae?

Тема Re: priateliнови [re: exorcistta]  
Автор Deniz (непознат)
Публикувано02.07.01 21:03

kolko e hubavo kazvat da ima6 priqteli a kakvo e kato ne si usetil tova
da ti kaja... golqma e skuka,samota... prosto edno i sa6to ejednevie edin omqgyosan krag...towa e- ada
ako ki se govori sas nqkogo prosto taka (pak bij moje da stanem i priqteli pi6i)

Тема А защо да избираш? [re: Glory]  
Автор Nemezida (Ami sega? :))
Публикувано02.07.01 23:20

Можеш да имаш и двете...

Нямаш представа колко ми е познато това... Но има и още нещо, мъничко, почти незабележимо - осъзнах, че всъщност не са ми били приятели... Какво е приятелството за теб? За мен е вечно! Ако един човек ти е приятел и го потърсиш дори и след години, той ще се отзове. Ако не... бил е само познат.

Така че не съжалявай Ще срещнеш нови хора и може би истински приятели!

Успех!

Вярвай в себе си и нека Силата бъде с теб!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.