|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Промените в климата
|
|
| Автор |
dobrindebulgaria (минаващ) |
| Публикувано | 06.08.10 18:10 |
|
|
Имате ли идея,какви упразнения трябва да практикуваме при наступвастото повисение на температурите и засусаване в северното полукълбо.Трябва да си засилим устойцивостта на радиация и евентуално недостиг на храна и свързното с това увелицение на преступността.Има дори една тенденция на разпадане на дързавност и използване на орузия за масово и обикновено поразяванае с цел оцеляването на групи от "себеизбрани".Относно остатъците от технологиите на предисни земни ивилизации,мозете да судите по картинките от пестерите.Виздал сум и почти "изядена от морскато вода стъклена бутилка".
| |
|
|
|
Как реши, че затоплянето е свързано със засушаване? Няма такова нещо, глобалното затопляне води до увеличение на валежите, това е факт в България. Последните 15 години са безпрецедентно влажни!
Бъди себе си
| |
|
|
|
хаха
мали, вие двамата ще ме убиете от смях хихи :)))
| |
|
|
|
Ей метеонаблюдателката, я ни светни относно положението с валежите, че ние сме невежи в тази област... Ще го напиша с големи букви ВАЛЕЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ ЗНАЧИТЕЛНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ! Чети бе пиле
Бъди себе си
| |
|
|
|
че аз да не ти споря, напротив, напълно подкрепям, че глобалното затопляне е свързано с увеличаване на валежите...
| |
|
|
|
Относно глобалното затопляне, което всъщност е проява на американското глобално пърдене, човек трябва да прочете книгата на Майкъл Крайтън - "Състояние на страх". Там тази "надвиснала катастрофа" се разглежда доста внимателно и детайлно.
| |
|
|
|
да, чух за книгата, ама не съм я чела, тъй като се съмнявам, че автор като Крайтън е отделил подобаващо внимание на мусонните дъждове, характерни за южните крайбрежни зони на Азия
| |
|
|
|
Стягайте се за радиация.
Ще оцелеят тези, които издържат на високи вибрации.
Никога не казвай никога!
| |
|
|
|
Отделил е достатъчно внимание на климатичната картина като цяло, в глобален мащаб. Привежда много данни и цитира голямо количество научни изследвания. И е вкарал всичко в една доста интересна и интригуваща история - за любителите на екшън-трилъра.
| |
|
|
|
В отговор на:
...автор като Крайтън ...
:) Че какъв му е подвидът на Крайтън?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|