|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Теми и въпроси касаещи клуба 2
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 31.12.08 15:26 |
|
Тук можете да пускате предложения, от какъвто и да било характер и оплаквания свързани с клуба и Dir.bg.
Съдържанието на темата периодично се трие.
| |
|
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано 01.02.09 18:51
Да ти еба майката проста, с никого никаква "битка" не съм водил. Просто Киро ме беше нарочил и ме триеше. Накрая му писах една бележка и се разбрахме като нормални хора, а и хуанджи също помогна.
А хуанджи наистина се самонатресе като модератор преди време, знам много добре ситуацията, при която стана това.
Мисля,че клубаря с ник безпътен си заслужи бан.Ето и линк към поста
Редактирано от Meмeнтoмopи на 01.02.09 19:01.
| |
|
Мисля, че не съм заслужил бан, поради простата причина, че ти винаги си заслужил... псувня!
| |
|
Не мога да му сложа бан, защото и ти не си поплюваш и няма да е честно. Но ще трия.
| |
|
Въздържай се от крайности.
| |
|
Може да не си поплювам но не си позволявам да псувамВсъщност се опитвам да разбера защо безпътен е толкова важен за теб и го покровителстваш -много пъти вече си заслужи бан- и в постовете към алекс и към титикша
| |
|
Тва от кумова срама беше нали -ако го бях напсувал аз и то само веднъж бана без предупреждение ми е в кърпа вързан
| |
|
За псувните съм напълно съгласен, както и за подобни грубости. Тези дни ще прочистя темите.
Гледам да мине без банове по принцип.
| |
|
Не е въпроса в прочистването - въпроса е в отговорността за действията-в случая ми беше интересно дали ще го толерираш пак и познах
| |
|
Струва ми се, че може би защото в клуба има нужда от фон за контраст. Мисля, че безпътния е добър фон, на който другите могат да се проявяват.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|