Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:45 16.05.26 
Религия и мистика
   >> Йога
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема До "старите" клубари  
Автор Drona (чирак)
Публикувано31.07.06 10:21

Някакви "стари" клубари ..... искат клубът Йога да се модерира ....

Без да съм в час по темата се досещам поименно кои са тия светли души - с всички тях сме и приятели, и сподвижници, и сътрапезници .....

Та предполагам това ми дава право да възразя срещу инициативата им за въдворяване на модератор, пък бил той и моят брат huanji.

"Стар" клубар - ама че претенция - разбира се като всяка комерсиална организация Dir.bg се стреми да се влушва в мнението на лоялните си и дългогодишни клиенти ..... това е разбираемо ..... но позицията на "старите" клубари да се изживяват като "стари" .... ето това аз лично не го разбирам.

Защо се изживявате като имащи някакви по-големи права от пишещите тука ?
Следя дискусиите тука, вкючително и безкрайните лични нападки и до сега нищо не ме е отчаяло така както вашата постъпка.

Практикуването е и в това да прилагаме последователно в живота всички ония принципи, които проповядваме и чието реализиране е плод на всичките ни усилия .

Искам да ви напомня че налагането на правила отвън е привилегия и атрибут на манипура - чакрата на закона.

Кога ще дораснем до анахата ?

МОЛЯ ДА НЕ ОТГОВАРЯТ НА ТАЗИ ТЕМА НИТО ТЕЗИ КОИТО СА ИНИЦИИРАЛИ ТОВА МАРОДЕРСТВАНЕ НИТО ТЕЗИ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ ОЩЕТЕНИ ОТ СЪЩОТО.

Тема Re: До "старите" клубари [re: Drona]  
Автор Бeлю (непознат)
Публикувано31.07.06 10:45

Не се ядосвай, такъв е живота, има върхове и падения.

и ако за едни това е падение, за друг е връх (на удоволствието)

Тема Как "старите клубари" решиха да натрапят модератор [re: Drona]  
Автор бeзпътeн (непознат )
Публикувано31.07.06 11:08

Мислех да пускам нова тема с такова съдържание, но видях, че Дрона вече ме е изпреварила.

По принцип съм против модериране в който и да било клуб, в т.ч. и този.

Пиша от няколко месеца тук и съм пускал няколко доста весели, но също и предизвикващи голям интерес и посещаемост теми. Откакто пиша и чета, от т.нар. "стари" (не ги и знам кои са, откога са и т.н., защото не ме и интересува особено) клубари почти нищо интересно не съм видял. Напротив, от "новите" клубари, към които се причислявам и аз, са били пускани най-интересни и/ или забавни теми.

Ще дам примери за ср. "нови" клубари, които далеч превъзхождат старите по отношение на пускането на теми, качеството и интереса, който предизвикват:

1. Например един Брахман, колкото и да е критикуван и подозиран (при това може би с право), все пак в доста постове пише интересни и добри неща. Той е доста по-добър по отношение на активността от "старите" клубари.

2. Оро е най-атрактивният и интересен потребител за мен тук.

Може някои хора да му се смеят и да му се подиграват, но човекът е доста интелигентен и културен, освен това и постингите му са твърде добри и се съгласявам доста често с над 90% от написаното. Освен това умирам от смях, когато пише като нерегистриран (напр. с "!" или с "!!!"), когато постингите му са адресирани до Брахман или blackwolf и са изпълнени с емотикончета,цветисти изрази, "гьонсурати", "чифтета" и т.н. Просто Оро е неподражаем, смея се на глас на постовете му - тук и в клуб "Окултизъм". Потребител N1 в тоя клуб.

3. Джаго пише също много по-интересни неща от "старите" клубари. Напр. темата му за световното беше доста забавна. И доста други теми пуска. Не споделям интереса му към Сахаджа, но дори Джаго, когото мнозина подценяват и иронизират, е доста по-активен от "старите" клубари. И пише много по-интересни неща.

4. Всички останали представители на различни йога школи пишат по-интересни неща и са по-активни от "старите" клубари. И всички останали, които с постингите си не показват да са представители на дадена школа в йога.

5. Дори по-глупавите тук - като blackwolf и whitewolf, пишат по-интересни неща и са по-активни от "старите" клубари.

След като "старите" клубари са съвсем незабележими в сравнение с горе посочените, се питам откъде накъде са изманипулирали Киро Админчето да натрапят модератор тук. Не е ли доста нахално? БЕЗ ДА ПИТАТ НИКОГО ОТ НАЙ-АКТИВНИТЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.

Но щом вече модераторът е факт, примирявам се и му пожелавам успех в бъдещата работа. Дано има полза и дано и "старите клубари" се осмелят и станат по-активни.

Всичко най-добро на всички, интересуващи се от йога.

Тема Re: Здравей Дрона! [re: бeзпътeн]  
Автор Гъцo (NEW SELENDUR)
Публикувано31.07.06 19:12

Язе сопствено съм чисто нов гост. Савсем слочайно попаднах да видим и тва падение! От самото създаване на дира пиша редовно. Редко се бъзикам малце по злобливо. Обаче спешелих си некаква омраза. И тва се случи когато отпочнах да критикувам Киро!? Не моем се примири дека тао размаза и Клуба за попржни. Идеята беше точно тамока да си даят среща спамаджии, псувачи ординернии даже некои от злобарите. Сега там се улазя също само ръгнат?! И картинката е тврде глуповата.
Имайте фпредвид, че самоконтроло сака тренинг. (Ма тва да го плещим на йоги е доста тъпо!) И не съществува теквоа гуро, дека мое ви научи сите на тва

Гъ Цо - на гости оод

KI4ETO E MNOO TUPO GRADSKO PAR4E I OT LAPANE NA 4IFTETA MNOO OZLOBE

Тема Re: Здравей Дрона! [re: Гъцo]  
Публикувано31.07.06 20:29

Здрасти, Гъцо.

Евала за свободолюбивото мислене. Някои се шокирали от написани неща. А това са думи. Емоционалното дистанциране (което е наличие на мъдрост), осъзнаването, не е ли основно следствие от йога практиките и от йога изобщо. А дори и да се раздразни човек временно от нещо, трябва бързо да минава.

А хора заради думи се избиват (Библия, Коран и т.н. думи-религии). И заради псувни са склонни да си скочат. Не е ли това голяма глупост. Думите са като мислите - не са реалност, а нейно отражение.

Йога помага да не се "връзваме" много (или ако се вържем, бързо да "забравяме" и прощаваме). А ако някой се върже много като "старите" клубари заради някакви "обиди" ("кой" "кого" обижда - его-его), какво следва? Трябва да действаме зад гърба на другите и да слагаме мод.

Добре, нека сега "старите" почнат да мъдруват, след като си издействаха модератор. И няма да се псуваме и "обиждаме". Ще обсъждаме културно и това го можем.

Редактирано от бeзпътeн на 31.07.06 20:38.

Тема Re: До "старите" клубари [re: Drona]  
Автор Kaily (не*избе*жна)
Публикувано31.07.06 21:12

Дронке, мари
не се люти де.
Моят любимец Хъбард вика, че всичко е игра, а играта се играе при наличие на свободна воля и ограничения.
Демек без бариери нема игра.
Се едно да искаш да раздадеш по ина топка на секи търчащ като гламав футболист, че да не се бият за една.
И да си мислиш, че им правиш добро, като пуснеш от небето 22 футболни топки.
Ми не става така тая работа, требе си тръпка тука...

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.

Тема Re: Ми добре! Ето почвам да се уча! [re: бeзпътeн]  
Публикувано31.07.06 21:57

От кого, кога, за какво

Гъ Цо - и как оод

Тема Re: Някои се шокират или фсичко е игра?! [re: Kaily]  
Публикувано31.07.06 22:02

Има една подробност голема! - България е в много тежко морално и емоционално положение!!!!!!! Мноо требе се мисли кога се праат теквиа съществени стъпки!!!!!!! Тва у тао клуб е малък само пример! Но ярко показателен

Гъ Цо - примери оод

Тема Re: Евала за свободолюбивото мислене. [re: бeзпътeн]  
Публикувано31.07.06 22:04

Здравей Безпътни!
Ето това казваш - евалла!? За некакво си мислене?! Докъде се е стигнало?! Даже не мога да го коментирам

Гъ Цо - понекога и но комент оод

Тема Re: Евала за свободолюбивото мислене. [re: Гъцo]  
Публикувано31.07.06 22:47

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.