|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ние с Ria
|
|
| Автор |
Drona (чирак) |
| Публикувано | 15.01.07 10:30 |
|
|
осъзнали факта колко отдавна не сме се виждали на живо ( над година) поумувахме по алото и искаме да предложим на който има желание да сподели с нас срещата:
Дата - 26,01,2007
Място: Вегетарианската къща на Патриарха
Час - 17.00 и нататък.
Молба: До края на седмицата, който планира да дойде, да пусне в тази тема съобщение за да можем в началото на другата да резервираме места.
До тук твърдо казаха "Да":
1. Ria;
2. Дрона;
3. Дронов;
4. mian;
5. Aлекс (пише в окултизма)
всеки миг всичко започва и свършва
| |
|
|
|
Много искам да се видим, но на 26-ти ще съм до 17.30 на работа /в Пловдив/. Дори с Изгревов да решим да тръгнем, не се знае кога ще успеем да дойдем... Може да сте приключили със срещата...
Както се нареди... Може и този път да съм само духом присъстваща.
| |
|
Тема
|
Re: Ние с Ria
[re: Изrpeв]
|
|
| Автор |
Drona (чирак) |
| Публикувано | 15.01.07 12:12 |
|
|
И ние ще трябва после да пътуваме за Плевен ....но с Дронов сме силно мотивирани да направим едно пътуване каде Пловдив тъй че ако Мохамед не дойде до планината, планината ще се дигне ...
| |
|
|
|
Ние сме канени на 27 и 28 в София у кумовете, но на 26-ти не знам дали ще успеем да долетим за срещата...
| |
|
Тема
|
[re: Изrpeв]
|
|
| Автор |
Drona (чирак) |
| Публикувано | 15.01.07 12:26 |
|
|
Ще успеете ..... ако се наложи да ви изчакаме - няма проблем ...
От Пловдив до София са колко - има-няма 2 часа с кола ... времето ще се е влошило, та ако е дал Господ към 8-8.30 ще сте при нас на софрата.
| |
|
|
|
В оная вегетарианска къща нещо не ми харесва като че ли готвенето. Викам да отидем в един сръбски ресторант, хем е близо до квартирата...
| |
|
|
|
Изборът на веджито е поради много прозаична причина - знае се от хора като нас от прованса ; на комуникативно място и т.н.
Отделно остава чисто егоистичното удоволствие, което получавам, от пиенето на чая им с джинджифил ....
И на Дронов спагетите с леща му се отразиха зле още повече че персонала категорично отказа да го снабди с кетчуп .....
На мен ми хареса табулето, въпреки че Су го прави несравнимо по-добре.
| |
|
Тема
|
[re: Drona]
|
|
| Автор |
Aлekc (Прогностик) |
| Публикувано | 15.01.07 13:05 |
|
|
И аз смятам, че в този ресторант има нещо смущаващо в начина на готвене и нивото на цените, но пък е на лесно място.
Има още един вегетариански ресторант на лесно място, когото много хвалят:
ВЕГЕТАРИАНСКИ РЕСТОРАНТ `DREAM HOUSE`
София , ул. Алабин № 50А, тел. 9808163
Намира се на десетина метра от МакДоналдс-а на ъгъла Витоша и Алабин - срещу Съдебната палата. Но е на 2-ия етаж.
Живей и остави и другите да живеят!
| |
|
Тема
|
[re: Aлekc]
|
|
| Автор |
Drona (чирак) |
| Публикувано | 15.01.07 13:40 |
|
|
сайта изглежда много апетитно ..... ако няма възражения - може и там ....
| |
|
Тема
|
[re: Drona]
|
|
| Автор |
Ria* (никоя) |
| Публикувано | 15.01.07 13:46 |
|
|
Дрона,през уикенда и други проявиха желание за присъствие-предполагам,че ще минат от тук...
А къде изчезна "батко"-Хуанджи?
...................................................................................................
Kaily,не се заканвай на Титикша от разстояние,а ела да свършим тази работа заедно...
Нека ти благодаря и за темата ти "Източни притчи"...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|