|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Йонизиращи лампи от хималайски кристал
|
|
Автор |
Aelan () |
Публикувано | 29.10.06 18:22 |
|
Гледах брошурки на едни продукти - лампи и йонизатори които твърдят че произвеждали отрицателни йони по естествен път и създавали в апартамент/офис среда подобно на планинска. Някой ползвал ли е такава лампа?
| |
Тема
|
лампа
[re: Aelan]
|
|
Автор |
KREDOR (кирилизатор) |
Публикувано | 30.10.06 02:26 |
|
- Една лампа и вашият офис ще е с въздух като планински кристал!
- Бе, я ... !
Горното е повече за предлагането на продукти от този вид, не толкова за питането.Редактирано от KREDOR на 30.10.06 04:30.
| |
Тема
|
Re: Йонизиращи лампи от хималайски кристал
|
|
Автор |
intendo (новак) |
Публикувано | 31.10.06 17:53 |
|
Лампионите от планинска кристална сол-имат много приятна светлина-розово-оранжева-но не мога да разбера дали ми е по-добре от тях или от енергийните техники които практиkyвам.Но котката на едни близки все се изляга близо до лампата?За декорация и релакс са много добри със сигурност.
| |
Тема
|
[re: intendo]
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 31.10.06 18:18 |
|
Ааа, за такива лампи ли ставало въпрос. Ми аз съм продал доста лампи от големи солни кристали и почти веднага свършват, което е показаател все пак. Може и да са били много евтини, не знам колко са другите.
Пишеше, че солта действа много добре и според мен, освен че йонизират въздуха по естествен начин имат и леко антисептично действие. Не трябва да се оставят без да светят дълго време, особенно ако е влажно, понеже солта е хигроскопична и се навлажнява.
По ирония на съдбата не можах да се вредя за мен, но колегата има и каза, че е доста приятна. Общо взето не е забелязал нищо особенно освен релаксиращата светлина...
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор |
Aelan () |
Публикувано | 01.11.06 17:41 |
|
Да точно същите лампи които описва intendo.
На мен ми се сториха прехвалени като ефект. Не искам да кажа че пишат лъжи защото не съм специалист но така ми се стори. За аксесоар в къщи определено добре стоят.
Има и един друг продукт който продават - йонизатор - който представлява нещо като малка каничка където с ултра звук третират вода с разтворена пак въпросната хималайска сол. Мисля след няколко месеца да си го взема това и да го пробвам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 01.11.06 18:59 |
|
Имаш предвид това, дето прави водата на мъгла ли? Много е готино, аз самият си търся някое по- свежо изпълнение. Но работи с обикновенна вода, за солната не съм наясно.
Ако искаш истински йонизатор, продават се такива в различна мощност. Йонизацията се получава чрез електрод, през който минава много висок волтаж. Поне така ми се струва, като го гледам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jadiss (непознат
) |
Публикувано | 02.11.06 09:18 |
|
пишете подробно за тези лампи,откъде магат да се закупят и на какви цени
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор |
Aelan () |
Публикувано | 02.11.06 13:19 |
|
Да точно това с мъглата--тук може да се види на снимка.
Е това с мъглата не върши ли същата работа като йонизатора??? На сайта пише че върши. Спрях се на него защото като четох за йонизаторите имаше и мнения споменаващи някакви странищни ефекти докато това изглежда напълно естествено.
| |
Тема
|
[re: jadiss]
|
|
Автор |
Aelan () |
Публикувано | 02.11.06 13:27 |
|
Ако прочетеш брошурките обещават страхотен ефект подобряване на атмосферата ала бала. Това не го вярвам обаче не съм специалист така че може и да има нещо. При мен ефекта се състои в това че лампата ме кефи защото изглежда добре и е приятна за гледане. Тук има на снимка
Иначе за БГ huanji е бил дистрибутор и разправя че вървят добре така че той да те светне
| |
Тема
|
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 02.11.06 13:50 |
|
По принцип би трябвало да върши добра работа, но и аз не съм запознат. Настроението, което създава, обаче не е за подценяване.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|