Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:03 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Йога
*Кратък преглед

Тема Мишокнови  
Автор Drona (чирак)
Публикувано30.11.05 13:28

Откакто застудя в нашия офис се засели един мишок.... голям бандит.

То... и в другите офиси се завъдиха квартиранти и колегите изобретиха ефективни методи как да ги ловят и морят.....

Ние с колегата, с който делим офиса, търпяхме наглеца .... докато той не осра и опика де що свари и накрая решихме да го изловим и да го пуснем някъде из полето ..... Както може да се очаква нашия хуманен подход не даде никакви резултати, освен че мишока се почувства съвсем у дома си; надебеля от примамките и редовно взе да се припича на слънце току до бщрото на колегата ....

По едно време мишока изчезна и решихме че поради липса на стрес и емоциии се е преселил другаде ..... но...... оказа се че си е организирал един малък миши рай в торбата с ябълки .....

Днес колегата гордо понесъл торбата с ябълковите остатъци и охранения мишок се яви да мога и аз да видя тоя бандид, крадец и изобщо нагъл тип ....

И съответно .... мишока избяга ..... така..... вие може би си мислите също като мене че мишока ще се скатава с разтуптяно сърце из потайните ъгли ??? не-е-е-е ....

КОлегата се засрами, че един мишок не можа да уварди и забегна по задачи .... аз си седя тихо и кротко си чаткам тука на комп-а ... и.... мишока като се разтича; като се разигра ..... аз ставам...сядам... шатря насам-натам.... сивчото не му пука .... спопре се колкото да се не блъсне в мене и пак ....

И така..... сега като ви пиша тия работи ..... наглото животно се е покатерило на едни папки и се опитва да чете през рамото ми....

Тема Re: Мишокнови [re: Drona]  
Автор vitaminko ()
Публикувано30.11.05 15:14

"И така..... сега като ви пиша тия работи ..... наглото животно се е покатерило на едни папки и се опитва да чете през рамото ми...."

Ако продължава така, ще качи диоптера тоя мишок.

Пуснете му една котка, ако искате де. Така хем няма повече да вилнее из офиса ви, хем и очила няма да се налага да му купувате.

********************************************************************************

Тема Re: Мишокнови [re: vitaminko]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано30.11.05 15:21

мда..... разумно.... много разумно... не съм сигурна обаче дали котката няма да направи повече поразии ..... относно очилата.... малката гадина реши че е време за следобедна дрямка и е полегнал някъде на топло ..... колегата има у тях 2 котарака ... не знам дали един напикан вестник няма да свърши работа ... ама пък сигурно вони .....

Тема Re: Мишокнови [re: Drona]  
Автор titiksha (ученик)
Публикувано30.11.05 15:45

Така както гледа и се опитва да чете ще вземе да се изучи...
За това:
Заключвай си компира за да не чати в твое отсъствие;
Сменяй си често паролата и то само ако си сигурна че не те гледа в ръцете;
Добре е даже админа ви да смени операционната система с някаква по-сигурна, с повече защити;
Ами това за сега . Стискам ти палци и мн здраве на мишока...Черпи го едно сиренце от мен...

ОМ КРИЯ БАБАДЖИ НАМА АУМ

Тема Re: Мишокнови [re: titiksha]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано30.11.05 16:16

Ау

да знаеш Тити как се ядосват това мишоците!!!!

Оня ден за събота и неделя една колежка затворила вратата и мишокът останал заключен в офиса ..... и толкова се ядосал че изял два телефонни кабела и още нещо особено ценно .....

Тема Re: Мишок [re: Drona]  
Автор titiksha (ученик)
Публикувано30.11.05 17:15

Аха това с кабелите е стара история... Те просто не знам защо ама си падат по тях и то много...Сигурно покрай нас и те са прихванали нещо от "циливилизацията".

ОМ КРИЯ БАБАДЖИ НАМА АУМ

Тема Re: Мишокнови [re: titiksha]  
Автор Drona (чирак)
Публикувано02.12.05 10:58

Страх да те хване как бързо схващат .......Колежката от съседния офис си има една колония мишоци, които имат мания да мрат в нейния принтер ....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.