|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Избор на модератор
|
|
Автор |
Black Wolf (ловец) |
Публикувано | 06.09.05 18:57 |
|
Абе я да се въведе малко ред! Предлагам да започнем процедура за избор на Модератор.
Моля желаещите да направят предложенията си. Може би трябва да се двама? Когато с предложенията се привърши, ще ги гласуваме и готово!
Аз предлагам Раджа.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
добър избор, съгласен
Raziel-Champion of Free WIll
| |
Тема
|
Re: Избор на модератор
[re: Black Wolf]
|
|
Автор |
h. () |
Публикувано | 06.09.05 19:22 |
|
Дай първо една анкета дали въобще да има модератор.
| |
|
Аз,която съм известна с това,че винаги имам собствено мнение,по този въпрос - нямам.
От една страна - байгън...от разни там нравоучители,комплексари и т.н.
От друга страна - какво друго е йога,освен проява на висше съзнание?!А такова съзнание не може да иска някакво ограничение спрямо другите,каквото и да е то.
Под Слънцето има място за всички.И Бог ни трае всички.
.............................
| |
|
аз предлагам Брахман
Спрете земята - искам да сляза!
| |
Тема
|
|
|
Автор | ff (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.09.05 21:45 |
|
първо се стройте и се пребройте,
за да се види колко човека пишат в клуба
(мен не ме бройте:)))))))
| |
Тема
|
|
|
Автор | Jago Savera (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.09.05 02:25 |
|
Ало, плевителите, допитахте ли се първом до Главния Модератор:
Друга притча им предложи, като каза:
Небесното царство се оприличава на човек, който е посял добро семе на нивата си;
Но, когато спяха човеците, неприятелят му дойде и пося плевел между житото, и си отиде.
И когато поникна стволът и завърза плод, тогава се появиха и плевелите.
А слугите на домакина дойдоха и му казаха: Господине, не пося ли ти добро семе на нивата си? Тогава откъде са плевелите?
Той им каза: Някой неприятел е сторил това. А слугите му казаха: "Като е тъй, искаш ли да идем и да го ОПЛЕВИМ??
А той каза: НЕ ИСКАМ; ДА НЕ БИ КАТО ПЛЕВИТЕ ПЛЕВЕЛИТЕ, ДА ИЗСКУБЕТЕ ЗАЕДНО С ТЯХ И ЖИТОТО.
ОСТАВЕТЕ ДА РАСТАТ И ДВЕТЕ ЗАЕДНО ДО ЖЕТВА; ВЪВ ВРЕМЕ НА ЖЕТВА ЩЕ РЕКА НА ЖЕТВАРИТЕ: СЪБЕРЕТЕ ПЪРВО ПЛЕВЕЛИТЕ, И ВЪРЖЕТЕ ГИ НА СНОПИ ЗА ИЗГАРЯНЕ, А ЖИТОТО ПРИБЕРЕТЕ В ЖИТНИЦАТА МИ.
...
И учениците Му се приближиха при Него и зазаха: Обясни ни притчата за плевелите на нивата.
А в отговор Той каза: сеячът на доброто семе е Човешкият Син;
нивата е светът; доброто семе, това са чадата на царството; а плевелите са чадата на лукавия;
неприятелят , който ги пося, е дяволът; жетвата е свършекът на века; а жетварите са ангели.
И тъй, както събират плевелите и ги изгарят В ОГЪН, така ще бъде и при свършека на века...."
Кой е тоя, дето може да отсъди "Това - да!", "Това - не!"; "Това е жито, това - плевел!"? И дори да може - кой му дава правото да плеви?!
Някой е допуснал плевелите да бъдат засадени, нали?!
Нормално ли е в сайт за Йога, чиято цел е Крайното Освобождение, да се поставят ограничения?!
| |
|
Избирането на модератор има смисъл само,
ако преди това сме определили посоката в която ще се движи клуба.
Няма начин личността на модератора да не се отрази върху стила на клуба...
По-скоро си мисля друго. Основния проблем, който дразни хората е
потопяването на клуба в безмислени постинги и шумното крякане
на мушмороците. Но иначе и не би могло да бъде... такъв е живота,
има всичко. Бих предложил тези, които се чувстват сходни, да си
потърсят място, където могат да си направят модериран клуб.
Така мисля да направя, ако се появят достатъчно хора заинтересувани
от практикуването и обсъждането на Авангардните Йога Практики.
Там бих си позволил да определям посоката, за да се пистигне целта, но тук? - кой съм аз? та да казвам какво да става?
Ако оставиш един мушморок да си мушморокства и му го посочваш от време на време, има някакъв шанс да грейне, защо това което прави не е интересно, а ако го спреш - ще се възприема като жертва... и ще си мисли, че е велик ... нещо такова...
Пък и практикуването на толерантност си е добра йога
| |
|
това което стои сега на първата страница на клуба (предимно обиди и глупости) да бъде изчистено и да бъде оставено онова, което е поне благоприлично ако не целесъобразно
нали това е имено идеята...
на какво е заприличал клуба, когато го оставих от редовното си посещение преди много много месеци западна лека полека, а това е един от най-ценните в целия дир.
срам за всички нас, йоги, е това което сме позволили да му се случи.
Raziel-Champion of Free WIll
| |
Тема
|
|
|
Автор | f (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.05 02:28 |
|
Брахман според мен би се оправил. Клуба е заприличал на бунище.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|