Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:11 03.11.25 
Религия и мистика
   >> Йога
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Гласувайте за модератор/и!нови  
Автор h5 ()
Публикувано09.09.05 02:04

Пускам нова тема единствено за привличане на вниманието, че май нещата се разсъхват.

Принципни условия:
1. Регнат акаунт не по рано от един месец.
2. Желателно - ника да е познат като пишещ/писал тука.
3. Стари никове които са или са били редовни участници във форума са с предимство. При равни резултати или при различни възможни разногласия тяхното мнение се зачита (аз не се слагам сред тях).
4. Примерен пост-глас: Гласувам за *****. Защото така и така. Точка.

Тези условия не са абсолютно задължителни (визирам вече известни нерегнати никове и т нат.), но горе-долу очертават някакви разумни граници за намаление не злоупотребата. Призовават се стари клубари които са писали тука и смятат за вбъдеще да посещават този клуб да дойдат и се отчетат.

И започвам - аз съм за двама модератори: Брахман и Раджа.

ПП. Желателно е тези които са избирани отрано да кажат дали са съгласни въобще да бъдат модератори.

ПП2. И ако е възможно да не се пускат анонимни постове, които няма да имат никаква избирателна стойност.

ПП3. Това беше моя организаторски напън. От тук нататък оставям на вас.

Тема Re: Гласувайте за модератор/и!нови [re: h5]  
Автор vitaminko ()
Публикувано09.09.05 10:20

Аз съм за Брахман и Раджа!

********************************************************************************

АвторБpaxмaн (Нерегистриран)
Публикувано09.09.05 12:39

Благодаря за предложението за модератор, бих приел но не желая да съм сам модератор.

Иначе моето мнение е различно. Аз съм от скоро в клуба, не познавам хората така както старите членове тук. Затова мисля че ако ще се избират модератори трябва да са сред членовете които са поне от една година тук. Мисля че Раджа наистина може да бъде такъв, защото има най много толерантност в него. Също ми се струва че може като втори модератор да се избере някой от нежният пол! Така май ще бъде най честно. Като гледам назад във форума има поне 4-5 лейдис които могат да вършат подобна работа.

В заключение ще добавя само че модераторът не е „до живот” който и да се избере ако не си върши добре работата може да бъде сменен:):)

Тема Re: Гласувайте за модератор/и!нови [re: Бpaxмaн]  
Авторxe (Нерегистриран)
Публикувано09.09.05 12:42

освен това не си и регистриран, затова нямаше и да имаш право според правилата

Авторxe (Нерегистриран)
Публикувано09.09.05 12:44

а щом си отскоро, не може и дазнаеш колко хора пишат в клуба
не си струва да съществува клуб за шепа хора

предлагам по-добре да се закрие и да се открие нов с име "философско-религиозен" клуб :)))))))))

Автор h5 ()
Публикувано09.09.05 13:28

Само да допълня едно логично правило - човека избиран за модератор трябва да е имал сериозни осещения в клуба преди избора. Не да се слага някой, който вече не влиза, та да започва само защото е вече модератор.

Без да звуча настоятелно, мисля че ти си много добър избор. И точно защото модераторството не е вечно и винаги можеш да се откажеш не виждам защо заедно с темите които пускаш да не проконтролираш и останала дейност в клубчето. Което е модераторстването с две думи.

Автор h. ()
Публикувано09.09.05 15:48

На 9 семптември по тоталитарно ли ще я караме?

Първото гласуване е дали въобще да има модератор и чак тогава кой. Не е ли така?

Тема Re: Гласувайте за модератор/и!нови [re: h.]  
Автор h5 ()
Публикувано09.09.05 16:45

Да бе верно - светла дата :))

Иначе аз под глас имах предвид и такъв дали въобще да има модератор.

И използвам случая да кажа, че с това се изчерпа моето участие в събитието.
От тук нататък желанията на посетителите ще определят какво ще става или няма да става.

Редактирано от h5 на 09.09.05 16:45.

Тема Re: Гласувайте за модератор/и!нови [re: h.]  
Автор чepи (заета)
Публикувано09.09.05 21:24

a честит им празник на всички които милеят за безвъзвратно загубеното тоталитарно време!

аз гласувам против мурдератор!

ае ся наздрае, хуанджи-сан!

Тема може ли един страниче въпрос:нови [re: h5]  
Автор чepи (заета)
Публикувано09.09.05 21:25

ти случайно да имаш нещо общо с мушмурока дето преди години пишеше в Кастанеда и Окултизъм?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.