|
|
Титаник със смърфове или киното на следващото десетилетие?
| |
|
Само не казвай , че не ти е аресал ;-))
| |
|
подарих си билетите - споделената топлина;) на мах "сех"!
нямам идея - дали ще имам..каквото и да е настроение:( да позяпвам ..дори филмета
| |
|
| |
Тема
|
Re: Аватар
[re: wiper]
|
|
Автор | нинджaтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.10 14:32 |
|
ох, много ми е трудно да ти отговоря. единият близнак, който яде пуканки и пие кола от чаша с героите от аватар отгоре, много го хареса. пищно, зрелищно, едни такива красоти триизмерни, залата претъпкана, накрая даже аплодираха. не бях ходил на прожекция, на която да пляскат накрая, откакто гледах "Евита", но пък тогава беше премиера, а сега си беше обикновено кино, даже не носех фрак.
другият близнак, който е кинокритик, през цялото време мрънкаше, че сценарият е плосък, че актьорите играят като в турски сериал, че клоните на някои дървета приличат на светещите маркучи, с които по празниците украсяват кестените по витошка.
накрая плясках с една ръка. много дзен.
обаче в търсене на ексклузии за жълт клуб, попаднах на ръкописа от сценария на аватар! прилагам копие, където ясно личи почерка на джеймс камеран:
[image]http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs202.snc3/20949_1357893026374_1202961868_1087884_7772168_n.jpg/image]
| |
|
Само ми се ще да кажа , че и аз съм бил тука ... няма да творя по сценария , но пък и ти не вярвай на всичко ... особено оня близнак дето е без пуканките и колата ...
Напоследък се опитвам да се отърся от всички житейски глупости , да се отърся от всички тъпи и не тъпи мисли ... и да си остана в празнотата ... във високо-художествения бланк , дето му викат ;-)
| |
|
|
|
|