Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:24 09.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Жълт клуб
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Весели празници!!!  
Автор Djilda (новак)
Публикувано23.12.09 19:39

Уважаеми клубари и стопанино Нинджи,

въпреки, че не съм от активно пишещите, уверявам ви - от активно воайорски настроените жълтоклубници съм.
И понеже имам ужасни симпатии към повечето тук, то позволете ми един искрен тост-поздрав:

Нека е честито Рождество!
Нека здраве, любов, късмет и много светски преживявания оцветени в жълто, изпълват дните ви!

Весела Коледа и Щастлива 2010-та!

Редактирано от Djilda на 23.12.09 19:41.

Тема Re: Весели празници!!!нови [re: Djilda]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано23.12.09 20:14

амин -

Автор Дeбeлorъз__Hинджa ()
Публикувано04.01.10 21:23

Не мога да повярвам! Чудесна новогодишна изненада!
Честита Нова година! Да сме живи, да сме здрави и дано през 2010 се видим поне веднъж, за да обменим клюки и интриги, насъбрали се от незапомнени времена.
lipsваш :)

Тема Re: Весели празници!!!нови [re: NUT]  
Автор Дeбeлorъз__Hинджa ()
Публикувано04.01.10 21:24

ЧНГ, Нут! Жива и здрава да си, всичките ти любимци на крака да ти дойдат да ти пеят!

Тема Re: Весели празници!!!нови [re: Дeбeлorъз__Hинджa]  
Автор Djilda (новак)
Публикувано06.01.10 11:26

Надявах се, че ще видя ято гълъби в небето изписващи името ми, херувимчета, които ще пеят радостни оди, задето очите ти СВЕТСКИ и нинджочудни, са видели скромната ми светска особа, ама не....сега отивам да заровя лицето си в облак, да мисля за шефа на клуба и за новите жълтини, които ще случим през Новата!!!

Честито на всички именици тази седмица и да почерпят с хубави напитки, пури и много червени килими да се разстилат сега и напред!

Авторнинджaтa (Нерегистриран)
Публикувано16.01.10 14:34

като стана въпрос за имен ден, да не забравиш утре да се огледаш за подобни изпълнения и пернати твари! подготвил съм ти пищно шоу

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.