Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:58 24.10.25 
Хоби, Развлечения
   >> Жълт клуб
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Пу първа  
Автор azia ()
Публикувано17.12.09 15:14

Ще ходиме ли на ДиСи, банда?:))) Ся на 100 процента ме увериха, че тревата на стадиона ще бъде полята с обилно количество бира:)))

Дарки, да те бройкам ли за бильотче - даже два?

Тема Re: Пу първанови [re: azia]  
АвторDark Mind (Нерегистриран)
Публикувано18.12.09 12:42

Ох, Азиии, от 2 дена не съм на себе си! Чета новини, форуми, трупам трафик на официалните сайтове, слушам Зи Рок... Без малко инфаркт да ми докарат - първо цъфва дата, после я махат безславно, затишие и слухове, и най-накрая - факт!

Ще умуваме семейно тия дни от колко лева да бъдат билетите и ти звъня!

П.П. Ама много, много се надявам и искам и Рамщаааайн! Какво се забиват в някаква Сърбия, искам ги тука.
И Металика искам! Пак!
Почвам молитви веке да отправям за Соник фестивала!

Тема Re: Пу първанови [re: Dark Mind]  
Автор azia ()
Публикувано18.12.09 13:29

Аз знаех, че ще дойдат със сигурност - едно момченце е вътрешен чиляк в таз убавата фирма и снася инфото предварително. За Металика и Рамщайн обаче... още не е сигурно

Обачеее, как ми треперят краката, как ми тупка сърцето... леле... това е лудост...
Билетите са евтинджос /не че фърчат кинти около мен, не че е сигурно, че ще имаме и работа/ - съобразени са с БГ стандарта:))
Даркии - ще куфееме, боже каква еуфория ме е обзела - летяяя:)

Публикувано18.12.09 14:03

И аз се радвам много, ама щастието ми няма да е пълно без Рамщайн /поне/, признавам си.

Вярно, кинтите са проблем, тая криза ни разката отсекъде, а за след Нова година хич не ми се мисли накъде ше тръгнат нещата, ама за немците и Металика и у заеми ше влезна, ако дотам се докарам.

Какъв билет си си нарочила?
Аз винаги към правостоящите се ориентирам, обаче се притеснявам, че нищо няма да зърнем. Не че сме ниски, не че няма да си купя пурети, обаче ако ше зяпаме видеостените, което най-вероятно ще стане, по-добре от високо да ги зяпаме - тоест откъм седящите места, на които никой няма да седне.
Умувам го още... Пък би било добре т'ва да ни е коледния подарък у дома. :))

Само дано не почнат нашенци да се лигавят с билетите като всеки път - свършиха, няма, ала-бала, щото ще ме ядосат.

Автор azia ()
Публикувано18.12.09 16:49

http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=318262
eto схема на стадиона - 30/31 сектор най-добре - ся слизам да питам за цените на златните хартийки, които ще кътна в сейф този път:)))

Автор azia ()
Публикувано04.05.10 20:42

Банда, вече сън не ме хваща, треска ме тресе, сърцето бие лудо, налягането се покачва, ръцете ми треперят, броя дните, смятам минутите, въртя се, гаче ли имам бодил изотзад...
Остават още някакви си 9 дена до сбъдването на една моя мечта.
Дарки, ще ударим ли по една трева и споделим патронче преди кОнцерта?

Публикувано11.05.10 09:29

Естествено! Че то си е част от ритуала.

И аз тръпна в очакване, но гледам да се удържам, че да имам сили за деня.
Но атмосферата е празнична - кой откъдето ме види, пита: "К'во става, готвим ли се за концерта, а?".
Ше се чуем по талафона за подробности.

Автор Гeo, rpaф (от гората)
Публикувано15.05.10 00:36

Айде ве, Ази, Дарки, още ли куфеете ?

... Разказвайте !

А онова, което мислех за пътеводни звезди, се оказаха глупави фойерверки ...

Тема Re: Пу първанови [re: Гeo, rpaф]  
Публикувано17.05.10 11:44

Ми аз не мога да си събера главата още, а в събота мислех, че скоро ше ме кОпат - всичко ме болеше, пълно физическо и емоционално изтощение.
'Ма па интересно, че някакъв буен прилив на сили ми идваше, докато правехме разбор с приятели и познати, които също са били на концерта.

Всичко бЯше чудно - с Ази сА почерпихме добре преди и след, пък аз как съм се смяла с дребовците й, не е за разправяне. Метъли от класа, шъ знаете!
Инак за концерта... ко да кажа, перфектно отсекъде - музика, ефекти, шоу, адски много народ.

Както винаги, публиката беше разнородна - имаше и куфеещи, имаше и статисти, и фоторепортери, и пияни, и много възрастни, и много дечковци, и такива, попаднали там по някаква случайност. Ся, не знам колко е вярно, аз в чужбината на концерт не съм била още, ама всички, които са били, и с които съм говорила и след ДиСи и по принцип, казват, че като нашата публика няма друга. Много ми се иска да е така наистина, поне и ние в нещо да сме добри.

Организацията - абе, не, че беше лоша, ама има още много какво да се желае. Ако трябва да съм снизходителна - за концерт от такъв мащаб беше чудесна.

Ефектите и шоуто - к'во да говорим, т'ва са ДиСи, все пак - то не беха влакове, адски камбани, Роузи /ей, ма мноу готина, страшно ме изкефи/, чернобели снеговалежи, фойерверки, топовни залпове...

Самите AC/DC - най-много достъп, без помощта на видеостените, имах към Ангъс! И така съм доволна, че няма накъде. Ма той един такъв мънечък и слабичък дядо, пък толкоз див, че га че ли е на 15. Па се събличА, па се въргаля по сцената, па се дупИ и показва гащори, чудооо... Па върте едни сола... абе, мене ако питате, ей т'ва е човекОт, който изнася на ръце, краци и други части шоуто на групата.
Ся, четох из нета, че на "The Jack" в първия куплет, Брайън бил пял нещо за България, ма аз няколко пъти преслушах клиповете от концерта, но нищо не чух. Може и да съм оглушала, щото бая хора го твърдят. Инак вя българското знаме - то се знае.

Общо взето - страхотен концерт! Чучнала съм си рогцата на стената, гледам снимките, на които имам потресающо смачкан вид , и си мисля, че малко бързо мина всичко. Исках още!

За да съм съвсем честна пред себе си и света, обаче, ще кажа, че дори и след ДиСи, моето сърце си остана вярно на една друга група, която, надявам се да сме живи и здрави до тогава, ще чуя отново в края на юни. Ко да правя, лИбов!

И макар, че не ми се иска да помрачавам тази радостна тема, не мога да не спомена смъртта на Рони Джеймс Дио. Снощи, ровейки за снимки от ДиСи, в сайта на радио Тангра прочетох новината и направо щях да се гътна от изненада. Знаех, разбира се, че е болен, че отмениха и участията си из Европа, заради влошено здраве, но някак нито за миг не се замислих, че може да се случи това. Просто ми се струваше супер естествено Рони Джеймс Дио да се оправи. Но е факт...
Много тъжно и много жалко.
Нека почива в мир!

Автор Дeбeлorъз__Hинджa ()
Публикувано17.05.10 16:14

аз като гледах тълпите фенове как прииждат в метрото с всичките им атрибути, напаво ми се прииска и аз да се метна на стадиона.

разбира се яд ме е, че май са събрали повече фенове, отколкото мадона, но с продължителни сеанси при психолог и с това ще се справя
представям си младите метъл надежди на ази колко са били въодушевени

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.