|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
има-нема
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 29.08.08 01:13 |
|
мен ме нема...а и вас ви - нема...
но
нинджите се...боцкат сами;) като летящ шурикен - баси албен-вулен;) пръцна в/у сф паветата...
и възбуди мамунА - който;) като "РАМБО" изкара оФцете..и разля замразеният спермоч..с/у ин витро..
дарк пътищата - които нямат нищо общо;)
с азиаТската олимпиада - която веска-есемеска я ограби с брутално златце;)
което вейпъра..го просипа;) като зрънца..за окаяни птичета...
а..безпаметно ги изпамети - всичките в Гео-графията...
та
добре;) че се появи моти..която се опита да заплете всички ни - в ритъма на "туп-туп-пръц-пръц и колелото има гъз" т.е. и т.к. с живите вериги;)
ме изпръска с черната мъзка..от педалите..
които ревът - Жълт клуб с/у всичко "пикаещо" в/у НАС;)
| |
Тема
|
Има.
[re: NUT]
|
|
Автор | т.k. (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.08.08 06:05 |
|
Т.к. има РД днес, а освен тва след малко ше си бие камшика към Трявна, останали са неколко височини в хасфалт в България, които требва да бъдат изпръскани с онова от педалите.
Ше има и снимки.
| |
|
Нутски, живо-здраво!
Кажи къде обикаляш, които светски чудеса посети лятоска, събра ли тен и слънце, и т.н.
| |
Тема
|
Re: има-нема
|
|
Автор |
azia () |
Публикувано | 30.08.08 01:29 |
|
Нътчо, винаги съм го казвала - има талант пУетичски у тебе
Чакаме снимки и пътеписи - от поредното пътешествие
| |
Тема
|
[re: azia]
|
|
Автор |
Moti (влюбена) |
Публикувано | 30.08.08 08:25 |
|
таквази ода не бях чела от много време, стахотевично
сига` всеки подробно да си разкаже кой къде се шмоткосвал през лятото най-вече с нецензурните подробности за новата ми мемоарна книга
айде чакам ви
Khedny Ma3ak
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гeo, rpaф (старо куче,вече) |
Публикувано | 31.08.08 22:09 |
|
След така описания от теб клубен живот в характерния ти синтезиран стил ... ами просто няма какво да добавя - ти изчерпа всички теми, Нътич
... Enjoy !!!
| |
|
страх ме е да питам това "боцкат сами" какво точно значи
иначе лятото свършва и всички тръгваме пак да копаме по нивите.
| |
|
Не ми говори за работа, още не мога да превключа след последното море.
Не съм за този свят,
още по-малко за тази гора.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
wiper (олигоФренд) |
Публикувано | 08.09.08 15:45 |
|
Винаги съм казвал, че нинджите днеска летят ниско - сигурно ще вали дъжд ... аз лятото иначе си го изкарах през есента , тука вече 50 дена не е спирало да вали ... и ако това се брои за лято , чудя се тогава какви ли ще са есента и зимата ... всъщност знам , ще си продължи да вали през всички сезони и само рекламните табелки на магазинските оферти - Sumer time ... и друго подобни ще ми подсказват в кой сезон сме ...
Хубавото е обаче , че бях за 2 седмици в БГ , това повече няма да се повтори защото жегата ми дойде множко ... не трябва да се прекалява с повече от 10 дена ... за догодина съм намислил да ходя в Испания за 7-10 дена , или в Малайзия ... ще видиме , както споменах не трябва да се прекалява с жегите ... друго какво да кажа , някак се чуствам напоследък като тия дето лежат на плажа ,отпуснато тяло, затворени очи ... и само се чуват разговорите на хората около тебе , ама без да ги виждаш ... сигурно се премествам в друго измерение ... е това е ...
| |
Тема
|
Другото измерение ...
[re: wiper]
|
|
Автор |
Гeo, rpaф (стара пушка ) |
Публикувано | 08.09.08 21:43 |
|
... не е местния изтрезвител надявам се
... Enjoy !!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|