|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Събота късен следобед
|
|
Автор |
azia () |
Публикувано | 28.08.05 21:52 |
|
Две от гранддамите на Жълт клъб организираха парти в стил лайф стайл Сред поканените бяха както видни членове на жълтите хроники, така и манекенки от водещи модни къщи, сенчести босове, вестникарски издатели, прокурори, дипломати, журналисти /спортни/, певачици, Руши, Саша и др. потомци на европейската раса.
Ля се бира като река след пороен дъжд, кетърингът в стил примък отмък беше на ниво, папараците щракаха вълнуващи кадри. Стигна се до бой - всеки искаше да снима аксесоарите на Дарк, а на татутата й би завидил и самият мистър Шон Пен
Специалната музикална програма изненада дори и симпатичният мъжки представител и му помогна бързо да се внедри в средата на лайфните дами:)))
дет са вика - който пропусна изпусна
на следващото парти се надяваме почетните гости да носят мод'ни ленти и да умеят да пускат есемеси
какво да дам, за да продължа нататък...
| |
Тема
|
Re: Събота късен следобед
[re: azia]
|
|
Автор |
Dark Mind (fuckin' crazy) |
Публикувано | 29.08.05 00:25 |
|
По време на грандиозното събитие, Дарк и Ази придобиха по пакет акции от Булгартабак и Смолянски картоф.
Двете, разбира се, бяха цанени и за рекламни лица на Шуменско пиво. Веднага бе проведена и първата им фотосесия за бирения гигант, като с последната си снимка от нея, достойно защитиха реномето си на врели и кипели в рекламирането на алкохолни напитки.
В знак на признателност и благодарност, на дамите бе поднесен специален подарък - кег от пенливата и изстудена течност.
Е, не посетиха концерта на Аксепт, но пък присъстваха на уникалната си по рода музикално-театрална постановка, която, както е писано по-горе, наистина се оказа изненадваща и неочаквана за всички.
За арт-интериора допринесоха и картините на Пикасо, Микеланджело, Ван Гог, както и някои от най-прочутите творби на Леонардо да Винчи.
На следващото парти, освен споменатите гости, се поканва най-специално и нотката свежест на Жълт клуб - Нут.
П.П. Не мога да пиша повече, щото още ми е ухилено, пък се опитвам да съм сериозна, докато репортажувам. След немножка ще се включа на кю, за да ти пратя папарашките снимки, за да се посмееш от сърце.
П.П.П. И специален поздрав за най-достойното във всяка една област другарче, което съм срещала през годините из нета - Ази, с "Holy diver" на DIO. Линк ми е трудно да пусна, но я има в онзи сайт.
| |
Тема
|
[re: Dark Mind]
|
|
Автор |
azia () |
Публикувано | 29.08.05 22:21 |
|
хахаха ще падна под масата от смях де го измъдри тоя Смолянски картоф
май пропуснахме да се похвалим и за интереса, който предизвикахме у едрите производители на месни деликатеси и притежателите на рибни плантации:)
все ми се чини, че ни подариха резервния кег, щото редовния хмм го употребихме
Нът умишлено я пропуснах, тъй като тя отдавна даде да се разбере, че е от нашата партия и при удобен случай ще я приватизираме.
слушам го вече, покорно благодаря. снимковият материал ми го пусни по пощата, че нещо сдавам багажа и си лягам преди да се е стъмнило. трябва да съм фреш за следващия работен ден, разбираш ли начи:))))
| |
|
хахахаха, страхотно! а пощата ти беше debeloguz_ninja@abv.bg, нали? и снимките трябва да бъдат пратени на нея, предполагам?
| |
|
в тая ли поща изпрати и морската си фотосесия?
кът имаш мерак за снимки - на следващия купон си длъжен да присъстваш - фотоокото няма да спи, а теб ще следи.
пп. купонджийският ми бук е строго приватен - него ще представя пред продуцентите на холиудската продукция - "затвореното око на баба Яга"
| |
Тема
|
[re: Dark Mind]
|
|
Автор |
NUT (ot ada) |
Публикувано | 31.08.05 17:13 |
|
пак сте дивели като грациозни черни лебеди:)
само не разбрах
на следващото парти с пикасо ще бъда на една маса;) нали
| |
|
така ще стигнете до Шумен някой ден
| |
|
Ами аз наскоро бях стигнала почти - на път за морето хапнах рибена чорбица в крайпътните заведения до Шумен. Освен, че правите хубава бира, и готвенето ви не е зле.
| |
Тема
|
Re: Ееее,
[re: B-52]
|
|
Автор |
azia () |
Публикувано | 07.09.05 19:44 |
|
аз тия дни на път към морско преспах там, но бях хептен за кратко и ....абе ще доживея надявам се да пийнеме по няколко шуменки с теб
| |
|
..си хапвала, ма ко ми додете с азията комплект може да ви разкрия тайните на мазната вратна пържола в с. Царев Брод
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|