Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:33 13.07.25 
Професионални
   >> Човешки ресурси - Работа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какво виждам в jobs.bgнови  
АвторPitanka (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 16:31

Здравейте,

Искам да изразя учудването си днес, когато влязох да потърся нова работа (последния път беше преди година някъде). Та влизам в джобс.бг и почвам - фирми, агенции без такси и т.н. Та какво беше учудването ми като забелязах, че само от агенциите, котио вземат такси за рагистрация (не че ще ходя при тях де, то трябва да съм много тъп, просто ме учуди) има само една останала - мираж консулт (коио имат егати тъпото лого и име). Та се чудех - къде са останалите (преди бяха мин 10 - 15) - фалирали ;)??
Еми тва е
4ао

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: Pitanka]  
АвторПитaнka (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 16:35

И забравих да попитам за мойта любима агенция - Валеса - където винаги съм обичал да ходя и да питам за работа - щото вземат такси и мирише на канарчета (папагали - не можах да разбера точно) в офиса им.

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: Питaнka]  
АвторЖopo (Нерегистриран)
Публикувано17.09.05 17:24

Ами така е, пазарна икономика. На някой му дошла идеята да направи агенция и да се налапа с парички, обаче животът се оказва твърде тежък и след време човекът се отказва от агенцията и се захваща с нещо друго, по-печелившо. Съвсем нормална ситуация. А приятелите ти от Ванеса може да ги видиш на пазара да продават кафе, от това в момента се печели повече

Авторbackinblack (Нерегистриран)
Публикувано18.09.05 14:10

Аз бих направил следния анализ:
Като има много работници които по на 2-6м. си сменят работата, ще има много комисиони които ще хранят много агенцйи. Явно текучеството през тази 1г. текучеството силно е намаляло и са останали тези които най-добре са си вършили работата.

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: backinblack]  
АвторMocky (Нерегистриран)
Публикувано13.10.05 15:20

Андра са същите

Автор Ra4O Kowa4a (член)
Публикувано16.10.05 22:39

Хора, не се заблуждавайте!Работа в Б-я НЯМА!!! Който все още работи да стиска зъби щото изтърве ли се от клона ......
Аз съм твърдо за Европейския Съюз. Знам че те нямат нужда от високо квалифицирани кадри но все пак няма само да изнасяма работна ръка тя ще трябва и тука така че не ми пука по този въпрос какво искат или какво не искат в Европа. Пука ми че безработицата в Б-я е хванала здраво посоката НАГОРЕ и в близките 15-20 години все натам ще сочи
Който все още работи да стиска зъби !!!
А за останалите "Богъ на помощъ" както е имало надпис по входовете на рудниците по старите фотографии се вижда...
Хубавичко си помислювайте преди да сменяте работа че инак ...дупенцето ви да е яко.

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: Ra4O Kowa4a]  
Автор .Luckie. (пътник)
Публикувано17.10.05 12:46

Това заключение как го направи?
С ключ ли?

"Щастието, Санчо..."

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: .Luckie.]  
АвторKoe зakлючeниe бe Чoджyм (Нерегистриран)
Публикувано17.10.05 20:14

Кое заключение Бате?Кое от двете по точно или и двете?
Ами според мен е така поне за сега пък след 5-10 години може да се промени
БАте, майката си трака да знайш НЯма работа и хората бягат почужбина или ши кайш лъжа? Ееех да лъжех .;..

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: .Luckie.]  
Автор Ra4O Kowa4a (член)
Публикувано17.10.05 20:31

Лъки, Аз не се заяждам Казвам си го с много болка
и т.н.
Впрочем коя е тая фирма дето дава стипендия ако после работиш в нея ? ако има такава фирма да ми плати остатъка от следванетао срещу после работа в нея Е това е супер !Или аз не съм разбрал може би..Аз все не разбирам някакси Едни банки даваха студентски заем пък то после се оказа че заемът бил за други...студенти
Поздрави на всички тук и лек ден

Тема Re: Какво виждам в jobs.bgнови [re: Ra4O Kowa4a]  
Автор.Lickie. (Нерегистриран)
Публикувано17.10.05 22:03

И аз не се заяждам. Просто го гледам тоя пазар на труда по цял ден
Ами да речем ние даваме стипендия. И даже не е задължително да работиш за нас после. Само ако се харесаме. Но това не се отразява на стипендията. Който /които/ си я спечели - получава си я.

А ти кандидатства ли?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.