|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Пролетта
|
|
Автор |
Molly (минаващ) |
Публикувано | 19.03.01 09:04 |
|
наистина идва , няма шега
Дори и кестените са напъпили
Лек ден , слънчево настроение и успешна седмица на всички
| |
Тема
|
Re: Пролетта
[re: Molly]
|
|
Автор |
Toto* (голяма работа) |
Публикувано | 19.03.01 09:09 |
|
Мдааа.
Морската вода го дава 7 градуса. Не е много, но като се има предвид, че до скоро въобще не я съобщаваха...
| |
Тема
|
[re: Toto*]
|
|
Автор |
djuna (непознат
) |
Публикувано | 19.03.01 11:05 |
|
До скоро и такива температури нямаше.
Няма лъжа, пролетта излъга и цветята, а може би и нас?
Весела пролет, ведро настроение желая на всички!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
KRlS (@}-'-,-) |
Публикувано | 19.03.01 11:47 |
|
това е много хубав сезон! Тогава всичко разцъфва, птичките пеят весело, слънцето грее...
Molly, желая на тебе и на всички в клуба пролетно настроение!
Бъдете винаги усмихнати и добри! Обичайте се!
| |
Тема
|
Тц, тц....
[re: KRlS]
|
|
Автор |
Karinka (членка) |
Публикувано | 19.03.01 12:55 |
|
чак сега ли усетихте?
аз колкооооооо отдавна съм го казала
тц, тц....
иде пролеееееееееееееет! усещате ли я?
| |
Тема
|
Re: Така е....
[re: Karinka]
|
|
Автор |
KRlS (@}-'-,-) |
Публикувано | 19.03.01 14:02 |
|
Скъпа, Каринке, ти наистина отдавна се мъчиш да ни заразиш с пролетното си настроение и лъчезарната си усмивка! Може би ние още не бяхме готови да посрещнем Пролетта и да й се зарадваме...
Бъди винаги така весела! Желая ти много щастие и късмет!
Редактирано от KRlS на 19.03.01 14:27.
| |
Тема
|
Между другото
[re: KRlS]
|
|
Автор |
Kontra (Член ?) |
Публикувано | 19.03.01 14:13 |
|
кой се води първият ден на пролетта ? Аз съм роден на 22 март и все ми казват , че 22 - ри е първият ден на пролетта . Но като се поинтересувах май излиза , че всъщност е 23- и , а аз копелето заблудено съм се родил на последния ден на зимата.
Double or nothing !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
woman (обичаща) |
Публикувано | 19.03.01 14:27 |
|
Наистина идва!
Честита да ви е!
Усмихвайте се!
| |
Тема
|
Re: Между другото
[re: Kontra]
|
|
Автор |
KRlS (@}-'-,-) |
Публикувано | 19.03.01 14:36 |
|
И аз съм чуваля, че първият ден на Пролетта е 22 март ! Но в крайна сметка няма кой знае какво значение кога си роден, а каква личност си! Важното да запазиш винаги Пролетта в душата си!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ!
| |
|
И аз се развълнувах от вашите честитки за настъпващата пролет. Тук в Бургас е топло и почти като сауна. От две години вече не е валял сняг и изчезнаха онези студени северни ветрове, които помня от детството си. Мойта малката дъщеря познава снега само от телевизията. В събота и неделя хората ходят край морето, защото само там подухва лек ветрец и си е много приятно. Някои разпъват непотребни детски одеалца или чаршафчета по плажа и си правят нещо като излет - разхвърлят се по тениски и потничета и ядат сандвичи, а децата подхвърлят дървени клонки в морето, за да възпитават кучетата си. Общо взето слънцето си е палещо още от сега и не мога да си представя какво ще стане лятото. Помня, че като деца по това време на годината ходихме да късаме пролетни цветя от градинките между блоковете и да ги подаряваме на момичетата. Няма да забравя, че една година на края на март се къпахме в морето - мисля че бях в 10 клас - значи още тогава е имало такива топли зими. А бе кво ли ти разправям?
Щастлива пролет и на вас - страстни клубари-ентусиасти!!!!
~ ~ ~\____/~ ~ ~
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|