Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:57 20.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема защонови  
Автор Megan (член)
Публикувано22.02.01 16:34

отношенията на една двойка така драстично се променят след официалното сключване на граждански брак. Или казано по друг начин, с какво един подпис води до такива фатални последици...... като това да се отнасят с теб като с мебелите вкъщи?

Тема Re: защонови [re: Megan]  
Автор Toto* (минаващ)
Публикувано22.02.01 16:43

1. Имаш усещане, че досега си би по желание с приятелката си, а отсега нататък сте свързани.
2. Някои жени/мъже приемат "битката" за спечелена и престават да се грижат за себе си и за връзката си.

Примери: жените престават се правят на красиви и мили, щото няма за кого (няма да се прави пред мъжа си я... той вече лапнал въдицата....) Почват да се появяват домакински неудобства и деца. Всеки започва да ги пробутва на другия, под претекст, че той е зает в работата и т.н. (тук сме спорили май...

)

пфу
не ми се пише...

Тема Ужас! нови [re: Toto*]  
Автор BABYmegan (новак)
Публикувано22.02.01 16:47

Ай лелееее!! стига бе моля ви се! Аз тамън съм се заженила, а вие направо ще ме отчаяте

Тема Re: Ужас! нови [re: BABYmegan]  
Автор Tъpтeй (член)
Публикувано22.02.01 17:06

Не бързай с това действие!

^0-0^

Тема Много са ми интереснинови [re: BABYmegan]  
Автор Rainbow_bs (ентусиаст)
Публикувано22.02.01 17:07

някои пишещи в клубовете, които казват, че видиш ли те живеели вече от дълги години заедно с гаджетата си и това едва ли не го смятат за брачен стаж. Съвсем не знаят милите как ще им се завие свят като се разпишат...

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Редактирано от Rainbow_bs на 22.02.01 17:08.

Тема Re: Много са ми интереснинови [re: Rainbow_bs]  
Автор Megan (член)
Публикувано22.02.01 17:10

не ставай гаден ))))))
позволи на невинните някои илюзии ......... поне за кратко

Тема Писах ти нещонови [re: Tъpтeй]  
Публикувано22.02.01 17:13

в Бележки, но сега виждам, че всичко се е оправило!

Познай кой!

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Не аз съм циничния, Меги,нови [re: Megan]  
Публикувано22.02.01 17:20

а животът е такъв. Ако гледаме сериозно на него, не можем да си затваряме очите за него. Джон Ленън е казал в "Ягодовите полета завинаги": Living is easy with eyes closed, misunderstanding what you see - It's getting hard to be someone but it all works out, it doesn't matter what you see. Това в по-свободен превод звучи горе-долу така: Лесно е да се живее със затворени очи, да не разбираш това, което виждаш. Става трудно да бъдеш някой (личност), но това все пак върши работа, независимо от това какво виждаш.
И любимият ми поет Христо Фотев е казал нещо такова в стихотворението си, посветено на художника Пикасо:
"Ах, на жълтия тигър големите устни от страх да играят!
Да затварят очите си птиците, да не искат да чуват и знаят."

Та поне по отношение на брака е истинско престъпление да оставиш у някого илюзиите, просто ще му направиш лоша услуга и после може да си го изкара върху тебе, ако си му по-близка...

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Бейби, подариха ли тинови [re: BABYmegan]  
Публикувано22.02.01 17:22

тенджерки и сервизчета, скъпа? А това накара ли те да се замислиш за какво ще ги използваш? И какво те чака?

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Страхотна песен, между другото...нови [re: Rainbow_bs]  
Автор Toto* (минаващ)
Публикувано22.02.01 18:27

Една от любимите ми...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.