|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
защо
|
|
Автор |
Megan (член) |
Публикувано | 22.02.01 16:34 |
|
отношенията на една двойка така драстично се променят след официалното сключване на граждански брак. Или казано по друг начин, с какво един подпис води до такива фатални последици...... като това да се отнасят с теб като с мебелите вкъщи?
| |
Тема
|
Re: защо
[re: Megan]
|
|
Автор |
Toto* (минаващ) |
Публикувано | 22.02.01 16:43 |
|
1. Имаш усещане, че досега си би по желание с приятелката си, а отсега нататък сте свързани.
2. Някои жени/мъже приемат "битката" за спечелена и престават да се грижат за себе си и за връзката си.
Примери: жените престават се правят на красиви и мили, щото няма за кого (няма да се прави пред мъжа си я... той вече лапнал въдицата....) Почват да се появяват домакински неудобства и деца. Всеки започва да ги пробутва на другия, под претекст, че той е зает в работата и т.н. (тук сме спорили май...)
пфу
не ми се пише...
| |
|
Ай лелееее!! стига бе моля ви се! Аз тамън съм се заженила, а вие направо ще ме отчаяте
| |
|
Не бързай с това действие!
^0-0^
| |
|
някои пишещи в клубовете, които казват, че видиш ли те живеели вече от дълги години заедно с гаджетата си и това едва ли не го смятат за брачен стаж. Съвсем не знаят милите как ще им се завие свят като се разпишат...
~ ~ ~\____/~ ~ ~Редактирано от Rainbow_bs на 22.02.01 17:08.
| |
|
не ставай гаден ))))))
позволи на невинните някои илюзии ......... поне за кратко
| |
|
в Бележки, но сега виждам, че всичко се е оправило!
Познай кой!
~ ~ ~\____/~ ~ ~
| |
Тема
|
Не аз съм циничния, Меги,
[re: Megan]
|
|
Автор |
Rainbow_bs (ентусиаст) |
Публикувано | 22.02.01 17:20 |
|
а животът е такъв. Ако гледаме сериозно на него, не можем да си затваряме очите за него. Джон Ленън е казал в "Ягодовите полета завинаги": Living is easy with eyes closed, misunderstanding what you see - It's getting hard to be someone but it all works out, it doesn't matter what you see. Това в по-свободен превод звучи горе-долу така: Лесно е да се живее със затворени очи, да не разбираш това, което виждаш. Става трудно да бъдеш някой (личност), но това все пак върши работа, независимо от това какво виждаш.
И любимият ми поет Христо Фотев е казал нещо такова в стихотворението си, посветено на художника Пикасо:
"Ах, на жълтия тигър големите устни от страх да играят!
Да затварят очите си птиците, да не искат да чуват и знаят."
Та поне по отношение на брака е истинско престъпление да оставиш у някого илюзиите, просто ще му направиш лоша услуга и после може да си го изкара върху тебе, ако си му по-близка...
~ ~ ~\____/~ ~ ~
| |
|
тенджерки и сервизчета, скъпа? А това накара ли те да се замислиш за какво ще ги използваш? И какво те чака?
~ ~ ~\____/~ ~ ~
| |
Тема
|
Страхотна песен, между другото...
[re: Rainbow_bs]
|
|
Автор |
Toto* (минаващ) |
Публикувано | 22.02.01 18:27 |
|
Една от любимите ми...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|