|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Я кажете,
|
|
Автор |
kakata (член) |
Публикувано | 10.01.01 22:26 |
|
кои са тия неща които най-много ви радват?
| |
Тема
|
Отг: Казвам
[re: kakata]
|
|
Автор |
nbb (минаващ) |
Публикувано | 10.01.01 23:25 |
|
Среща с приятели, хубава книга, интересен филм, красиво цвете. Да продължавам ли ?
| |
Тема
|
Отг: Казвам
[re: nbb]
|
|
Автор |
kakata (член) |
Публикувано | 10.01.01 23:43 |
|
мдааа, продължавай колкото и банално да звучи... Доста по-приятно е, отколкото да четеш как някой цял ден се гледал в огледалото, пък вечерта решил да се гръмне.
| |
Тема
|
Отг: Я кажете,
|
|
Автор |
KRlS (член) |
Публикувано | 11.01.01 01:17 |
|
Аз се радвам на всеки нов ден, на слънцето, на цветята, на птиците, на дъжда... Щастлива съм когато видя засмени и добри хора. Радвам се на приятелите си, на децата. Обичам и да хоря сред природата. Много са нещата, които ме радват. Обичам да се усмихвам, за да се усмихват и другите покрай мене. Лошото е, че повечето хора живеят така сякаш са забили кол на тази земя и не съумяват да оценят живота и това, което той им предлага, не умеят и да се радват.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
AC (член) |
Публикувано | 11.01.01 06:35 |
|
na banicata mekoto, na rabotata lekoto...
------------------------------------------------- The journey is to be on top.
| |
|
най-много на парите, особено ако са в по-голямо количество.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
leela (непознат
) |
Публикувано | 11.01.01 09:24 |
|
че съм жива и в хармония със себе си
| |
|
ме радват някои странни неща : - излизаш навън мокро, малко охлювче или червейче пълзи по асфалта-става ми симпатично; лято е, врабче се къпе в локва; радвам се на снега; радвам се жълтите листа на есента....горе долу всеки ден си намира по нещо на което да се усмихна
Мишко П.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
woman (непознат
) |
Публикувано | 11.01.01 09:42 |
|
Това, че има кого да обичам и кой да ме обича... Тогава човек забелязва всички големи и малки красоти наоколо, започва да им се радва, и започва да обича още повече, а от там и да им се радва още повече...:)))))))))))))
| |
Тема
|
ето казвам
[re: woman]
|
|
Автор |
Megan (минаващ) |
Публикувано | 11.01.01 10:51 |
|
дълъг списък те чака, ей....... :-) децата, радват ме децата, чисти, неподправени, истински радват ме влюбените хора бонзая вкъщи, който успях да спася от умиране среща със стар приятел хубав филм следобедното кафе връщането на нещо, отдавна загубено обичта на любимите хора постигнатите успехи дребните победи редките мигове на хармония и щастие екстаза, когато правиш любов страстта към живота още?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|