Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:49 17.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Бански и бельонови  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано10.07.11 07:11

Така, де. Като сме женски клуб да си побъбрим и за нещо такова. Поводът да я пусна тази тема е, че се зачудих защо повечето бански като за жени на моята възраст са с подплънки. Хайде, банели- ясно, трябва да поповдигаме южно насочените наличности, но защо и подплънки? Лято е, жега е, трябва ли и дунапрени да си пльосна на циците?
Обикалях преди дни. Проблемът ми е, че си търся бански с изрязано и плитко долнище (но не прашки) и горнище с банел, но без подплънки. Е, няма. Или са с връзки и без банел, или едни такива дълбоки и обгръщащи и с подплънки. Единственият, който беше по моите изисквания го намерих в Спидо, но беше останал само малък размер. Девойката услужливо обясни, че този модел се изкупил много бързо още пролетта, но не можа да ми даде логичен отговор що не са поръчали още като се купува.

Та, я кажете вие какви бански носите и само аз ли съм с толкова сложни изисквания, та не мога да се разбера с нашите търговци?

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Бански и бельо [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор *Paл* (слънчева)
Публикувано10.07.11 10:51

При големите пищности подсилените горнища са по-удачни. Поне според мен. Като влезеш в морето и ... нали. Макар, че хора всякакви. Когато си избирам бански единственото ми изискване е да се харесам в него. Което ще рече, че доста бързо избирам.

Тема Re: Бански и бельонови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано10.07.11 12:08

Мразя подплати и подплънки, ама още повече мразя само по плат след къпане да съм настръхнала и да ме зяпат.

Аз затова нося и сутиен, впрочем.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Автор MaмaMъpмopaнa (Разкошна)
Публикувано10.07.11 12:59

Не е от тебе, вервай ми! Аз винаги съм имала проблем с банските, понеже немам толкова обиколка горе, колкото ми трябва долу. И когато преди години по служебен път разбрах, чe другаде частите на банския се продават отделно и си избираш каквато ти хареса горна и долна, направо паднах от изумление. Е, вчера с огромен кеф се възползвах от тази схема и сега си имам една горна и две долни. Ама заради теб отидох да погледна как са подплънките, понеже си ги има де, от тези май всеки размер имаше. Та има едно отворено място в подплатата, от където при голямо желание може да се извади подплънката, ама май не е оставено с тази именно цел. Та като я гледам, май е по-скоро за придаване на форма (като няма какво да го прави по естествен път) и както писа дамата преди мен, да не съм като Саманта с щръкналите зърна на плажа

Всеки с проблемите си, както се казва.
За големите размери се замислям обаче. Гледах в един магазин едни големи размери бански та се дивях как има за всеки, но не помня сега имаха или нямаха. Но като имам път натам, ще ида да погледна.
Инак, защo не поръчват което върви идея нямам. Тук трябва някой да знае как се правят тия работи у нас. За големите марки знам, че има вариант да пускат допълнителни поръчки за производство ако много върви модела. Или да пренасочат складова наличност от едно място към друго където върви.
Да знам, че ще ти улуча размер и десен да ти хареса, направо ти нося след три седмици, ама знам ли

Автор Kapинka (членка)
Публикувано10.07.11 19:18

Хех, същия проблем имам и аз :-)
Обаче вчера го реших много успешно в един магазин на Триумф. Да не говорим, че долнището е със страшна кройка и прикрива много успешно "любовните ми дръжки". Дава страшна линия на дупето :-))
Обикновено съм без горнище на плажа, но тоя път ще бъдем с щерката на мъжа ми и някак не мисля, че е удачно да бъда в този вариант .... та трябваше да си закупя.
Цената малко соленичка ми дойде, но като се вземе предвид, че на тая марка може да се носи няколко години я преглътнах.

Тема Re: Бански и бельонови [re: Kapинka]  
Публикувано10.07.11 19:23

Аз също си купих последния бански от тях, но сега ми е широк, пък и е стар вече и просто си търся същата кройка. Е, няма.

Тема Re: Бански и бельонови [re: paзбиpaм]  
Публикувано10.07.11 19:24

Аз пък въобще не се и замислям дали съм настръхнала или напротив. И без това ходенето с горнище го смятам за компромис.

Тема Re: Бански и бельонови [re: MaмaMъpмopaнa]  
Публикувано10.07.11 19:28

Абе, и да махнеш подплънките пак остава твърде много дунапрен. А и тези бански така ти повдигат циците, че те се лашкат отгоре като на швейцарска крава/рка.

Тема Re: Бански и бельонови [re: *Paл*]  
Публикувано10.07.11 19:31

Е, не знам. Аз големи гърди не съм имала от последното раждане, поради което не ща нищо да ми поддържат. Искам да ми е свободно. А единствените свободни горнища са тези, триъгълните, които пък не ми стоят добре.
Нямам против да има с подплънки. Който иска да си прави цици, нека си прави, но да направят и някой друг модел за такива като мен.

Автор Kapинka (членка)
Публикувано10.07.11 19:39

е значи съм имала късмета на жената дето мрази да обикаля магазините за бански :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.