|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
видяхте ли вече нещо от метеоритния дъжд?
|
|
| Автор |
тpънчeтo (..) |
| Публикувано | 11.08.10 23:33 |
|
|
там, където съм сега, виждам малка част от небето, но докато си мислех нещо хубаво мина една летяща светла стрела... твърде бързо, за да успея да си пожелая нещо
не го очаквах и ми стана много приятно... мислех, че с тия облаци горе и ограничената видимост, нищо няма да видя
а вие? чакате ли? видяхте ли?
вземам си цигарите и чашата и отивам пак навън, макар да знам, че повече нищо няма да видя
| |
|
|
|
Нищо не се вижда.
п.п. Какво пиеш?
И на мен ми се допи, но не ми се пие сама, а и ми се пие бира с още нещо, а нямам бира, изпих айс-чая, имам само газирана вода и апфелшорле. Мрън! Пожелавам си някой да ми донесе една бира с.....кактус...или екзотик и тя беше вкусна.
by himbeer
| |
|
|
|
джин с тоник:)
това лято бирата не ми върви
миналия месец гледах младежи да носят бира с дъх на ягоди или нещо друго плодово, не знам какво точно
много ми е чудно как го пият и що за бира е това??? и какъв е тоя мерак
аз обожавам тъмна гъста бира
пп. и да... облаците са повече... звездите не виждам, но тях - да
обаче над мен има линия за самолети... чудех се... тези метеорити да не направят някоя беля :(Редактирано от тpънчeтo на 12.08.10 00:13.
| |
|
|
|
за бирата - един чех ми препоръча да опитам белгийска черешова бира .... е да ти кажа, и аз съм любител на тъмната бира, но в това черешово творение на белгийците наистина се влюбих
Major e longinquo reverentia
| |
|
|
|
о, в нещо черешово и аз се влюбих - но вино. жестоко!!!
ще трябва да прескоча до белгия:)
| |
|
|
|
Сега се сетих за светлата вайцен бира. Винаги има какво да й добавиш, всички плодове пасват. Даже и банан (съвсем малко бананов сок). Банановия сок сам по себе си е гаден, но с бирата е окей и се слага малко.
Или пък с цитрус. С лимон Киселото прави настроението
Днес пак е облачно, мисля че няма никакъв шанс да видя небето.
by himbeer
| |
|
|
|
такова, но с друго име съм пила в Холандия. Лимонът там е просто един малък разкош! Купих си даже от техните 'бъркалки' за бира с лимон, но .... в Бг ме гледат като чудо на природата като тръгна да търся въпросната бира
| |
|
|
|
разкажи за черешевото вино - къде и кога?
| |
|
Тема
|
Re: видяхте ли вече нещо от метеоритния дъжд?
[re: тpънчeтo]
|
|
| Автор |
KapyHa () |
| Публикувано | 12.08.10 16:06 |
|
|
to e dnes :):):) az si podgotviam jelaniqta
| |
|
Тема
|
Re: видяхте ли вече нещо от метеоритния дъжд?
[re: KapyHa]
|
|
| Автор |
LadyMorgana (archer) |
| Публикувано | 12.08.10 18:04 |
|
|
в колко часа?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|