Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:18 02.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема въпросченови  
Автор carlos_m (непознат )
Публикувано13.07.10 14:07

Мили дами здравейте. Имам едно допитване до веас за мнението ви относно държанието на едно момиче. По принцип до сега интуицията ми спрямо жените никога не ме е лъгала и винаги съм усещал когато едно момиче ме харесва. Напоследък от няколко години повечето ми контакти протичат предимно с чат в скайпа и общо взето съм се "специализирал" там и чрез виртуалното държание на момичето ми е лесно да разбера дали ме харесва или не. Сегашният случай е по-различен. Пиша си с едно момиче от 1 месец вече и бях също така убеден че има някакво влечение към мен(тук да спомена, като казвам скайп, нямам в предвид виртуални запознанства, а просто като се запозная с момиче което ми е харесало, чрез фейсбук и скайп след това започваме да контактуваме) Оше повече това момиче го познавам от преди, но просто не сме били близки. Та когато и предложих да излезнем тя се съгласи, после продулжихме да си пишем и след 2 дена пак и предложих да излезнем. Тя ми каза че не и се излиза и ще се прибира, а в последствие излезе някъде. В този момент вече бях объркан за това, в което бях сигурен преди това. Не и писах 2 дена, при което тя ми прати смс, какво правя и къде ходя. И пак и писах. Преди 2 дена пак излезнахме и много добре мина срещата, много се забавлявахме. Преди няколко дена ми прати пак смс през ноща да ме поздрави с една песен. В скайпа ми говори на "мили" все едно сме женени. И въпреки всичко това в определени ситуации не отвръща по начин по-който повечето жени които са ме харесвали са отвръщали. Та в момента съм в такава ситуация, че незнам какво точно става и ме е страх да предприема действие(да излезнем и да е целуна примерно) Какво мислите за ситуацията?

Тема Re: въпросченови [re: carlos_m]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано13.07.10 15:35

Излезте, натисни я и ще ти се изЯсни картинката :) Кво има да му мислиш? :)

Antes muerta que sencilla

Автор Charleston (хулиганка номад)
Публикувано14.07.10 23:33

Дете мило, кой клас си?
На коя планета живееш..или в кой компютър по-точно?

...ако това не е някаква шега, за мен звучи доста абсурдно тъжно..

sorry!

Хората още ли се свалят в нета?! А...може би вече предимно там..

..Сигурно аз съм "де моде"...всъщност никога не съм "изповядвала" подобна мода на "онлайн приятелства"..

То човек трудно може да се довери на "живите", камо ли на някакви "виртуални"

Редактирано от Charleston на 14.07.10 23:38.

Тема специализирал си се.. [re: carlos_m]  
Публикувано14.07.10 23:41

.. това е готино ..

..и как точно си се специализирал ?!

не го разбирай грешно като заяждане, напротив...

Тема Re: Провокацийкааааанови [re: KpucaHa]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано15.07.10 00:23

Нелеп текст (като на характерен умствено закъсал тинейджър), но грамотно написан (като от нормален възрастен), въпреки умишлено търсената неграмотност. Плюс единствено мнение на прякора.

Я да видим кой се подава на провокации и след това Барито виновен.

------------------------
Слушай беззвучието...

Автор carlos_m (непознат )
Публикувано15.07.10 03:35

няма значение вече. Нито се бъзикам с някой, нито си правя провокацийки. Как мога да си изтрия поста?

Публикувано15.07.10 07:26

помоли модераторите...

...един "техничар"...програмист знае към кого да се обърне за подобно нещо

Автор neverojatna (вещерица)
Публикувано15.07.10 10:25

Не всички момичета са еднакви и не си център на вселената, мило момче.

Опитай се да общуваш в реални условия и се подложи на трудова терапия.
Жалко, че премахнаха ученическите бригади, едно време там ставаше голям купон.

Автор Aяpa (същата)
Публикувано15.07.10 14:01

Направо я питай.
Това, което мога да ти кажа е, че сегашните момиченца сякаш гледат да имат един куп обожатели в резерв и казват "мили" на кого ли не.
Не знам на колко си години, но дъщеря ми е на 17 и имам нЕкои наблюдения. Успех!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.