|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
мъжът на нашето време?!
|
|
Автор |
Charleston (хулиганка номад) |
Публикувано | 13.06.10 15:03 |
|
...продължение на темата на " I AM "..
Какъв е?
Стегнат, спортен, благороден, "пич"...
...мислещ, рискуващ, стабилен, чаровен, мозък..
...със зверско чувство за хумор,..гръжовен, приятел ?!!
..мда, да, да...
А дали един съвременен мъж може да събере в себе си всички тези качества?!
Щото напоследък костатирам, че...по улиците се разхождат само "дробчета"...
..или че на чаровната усмивка и смях е залепена мноооого женствена походка
Ближи си сладоледа...
| |
Тема
|
Re: мъжът на нашето време?!
[re: Charleston]
|
|
Автор |
*Paл* (слънчева) |
Публикувано | 13.06.10 19:00 |
|
Който го намери пръв - за него си е!
| |
Тема
|
[re: Charleston]
|
|
Автор |
l AM (член) |
Публикувано | 13.06.10 20:15 |
|
Щото напоследък костатирам, че...по улиците се разхождат само "дробчета"...
Влез в който и да е супер и ще видиш колко дробчета от двата пола висят на касите всеки ден.
| |
Тема
|
[re: l AM]
|
|
Автор |
NikiFin (рекордьор) |
Публикувано | 13.06.10 22:55 |
|
стига де, сега пък къде да търся пилешки дробчета че ми се доядоха
| |
|
не, че нещо... ама, вярваш ли в това? В смисъл, във вечната любов?... Снощи един мъж ми каза "хубаво е да тръпнеш в очакване на бъдещия бивш!" Хората много са се изциничили!
| |
|
Що се отнася до външния вид, вярно са зле мъжете ни. От младите има стегнати, но повечето са тип "фитнес-маниак", което първо означава прекалено натрупване на мускули и второ- липса на всякакви други интереси освен собственото тяло. На изчезване са мъжете, изглеждащи добре, защото работят с мускулите си, а на мен точно тези ми харесват най-много (на външен вид).
Иначе, интелигентни и чаровни мъже има. Дори може да си говориш с тях. Добрата тенденция е, че заедно с изчезващите мускули изчезва и типът мъж "мъжът във домакинство не се меси".
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Циниците са големи сладури. Стават да те побъркат за една нощ. Но не обръщай по-голямо внимание на такива... Те не стават за партньори.
| |
|
Той е притиснат, сериозно натиснат, дори!
Мисля, че не му е леко, въобще - това изисквания, това конкуренция, това мацки с претенции, с очаквания, пари да носят, славно да сексят, еманципатки - патки...завалията!Не го мисля, направо - иззеха му териториите, пощипват го гаче е мома, размиха се понятията - те може и затва да изпедерастяха момчетата и да станаха женчовци..настъпахме ги мноо сериозно - без тях можем, не ни пука, секс правим като тях, не ни отглеждат и хранят, не ни печелят кинтите, въобще..тоя свят накъде отива..
Има, разбира се - оптимист съм, защото нямам драстични сблъсаци със странни елементи от третия вид. Ма тея моди къде ги измислиха - панталони и джински с крачол тип - морков за мъже..
Това е гледка, от която ме напушва смях всеки път, когато я видя..
| |
|
Тази снимка колчем я видя..и ми се разтапя сърдцето, просто..
Много е сладко това бебе. Много.
| |
|
Страхотно! Този мъж е гений!
all the lovers
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|