|
|
|
Тема
|
НЕЛ Къде си ?
|
|
| Автор |
Jolee (Яка мацка) |
| Публикувано | 04.06.10 13:44 |
|
|
Знаеш ли кой е на родната ни почва ? А ? АААААААААААА?
Момичета екзалтирана съм ...нека Нел ви каже кой е този, че аз не намерих старата ни тема с нея...посветена на него ...пък и в момента хълцам от вълнение
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне.... Редактирано от Jolee на 04.06.10 13:45.
| |
|
|
|
Кой е този младеж? Сподели и не мъчи душата ми, заразена от вируса на неудържимо любопитство...
Да се усложнява е просто, да се опростява е сложно.
| |
|
|
|
И аз искам да знам, кой е той, за Бога?
| |
|
|
|
Бе Нел нещо се замота ! Къде е тази жена ...
Ситуацията е следната ...бях намерила негова снимка като млад /подобна на тази / и Нел ме светна, че този освен, че е порастнал се и казва Джейсън Момоа .....сиреч в превод Jason Momoa .....и ако го пуснете за Гугъл издирване ще се нагледате на красоти
Начи тя Нел даже произхода му знаеше Бе момичета ....припадам направо ....
В момента се прави на Конан Варварина в Каварна и ще избия бюрото от яд, че не съм там ....
Един приятел бил сред статистите и каза, че бил гоооооолем пич
...а животът е тук и сега ... тялото иска присъствие .... мозъка споделяне....
| |
|
|
|
Хубаво де, ама на мен защо ми изглежда малко сладникав? Ама аз си падам по грозновато-чаровни мъже.
| |
|
|
|
Ай, така кажи бе! Той и в Игра на Тронове се снима!
Ма не знаех, че снимат в Каварна, дали не им трябват стройни секси мацки с умения с мечовете, че да се пробвам да се класирам?
I'll try to be nicer, if you try to be smarter.
| |
|
Тема
|
Тук съм, Джолке, споко, бре...
[re: Jolee]
|
|
| Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
| Публикувано | 04.06.10 19:04 |
|
|
Уууф, че се стреснах...
Сегааа, дай да се отръскам, все пак петък вечер е.
Ето, домъкнах темата, от съседен клуб, ама ти така си се ошашавила, че една търсачка не "Момоа" в дира не си сетила да пуснеш от хълцане...
Да го покажем в ДНЕШЕН вид на дамите тука, ти все тая смехотворна снимка от абитуриентския му бал отнякъде измъкваш, ....само да не се почне хорово хълцане.
Някъде прочетох, че ТУК снима нещо за Конан Варварина и го снима отдавна и че ....си е довел и жената и детенцето.Е, мерси, можеше и тъщата да вземе, поне това е пропуснал. Да го пазят, сигурно.Жена му не е случйна също, да знайтИ, преди била женена или нещо подобно за Лени Кравиц, жената си има вкусове за мъже, еднакви вкусове!!!, и ги следва упорито...
Цунк.
| |
|
|
|
|