Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:43 03.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Тема съветнови  
Автор Kanonche (непознат )
Публикувано04.03.10 17:45

Здравейте мили дами. Обръщам се към вас за съвет. Много харесвам и излизам с едно момиче, но тя казва, че не иска сериозна връзка. Личи си, че и е много хубаво с мен, секса е страхотен, но явно само това и е в главата. Когато отворих темата за връзката ни, тя реши че в такъв случай е по добре да спрем да се виждаме. От тогава не съм говорил за това и се правя, че всичко е ок, но всъщност ми е кофти, защото наистина изпитвам силни чувства към нея, а тя не ми отвръща със същото. Какво да направя, как да постъпя. Искам да е спечеля

Тема Re: съветнови [re: Kanonche]  
Автор NikiFin (стар клубар)
Публикувано04.03.10 18:31

Какво ппвече искаш, да се ожениш за нея ли. Ами може да не е готова, разбери защо. А може и да не отговаряш на критериите за съпруг. Разбери какво ти липсва и си го набави

Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано04.03.10 22:43

Право е момичето, няма логична опция да искаш сериозна връзка просто заради връзката, трябва да я искаш заради човека...Т.е. не я насилвай, напротив, колкото по-често и говориш глупости от типа на "Нямам намерение да те обсебвам, и аз си държа на свободата" и го правиш,толкова по-бързо ще разбереш дали ви е писано да сте заедно

Казвам ти го от нейната гледна точка, цял живот съм била твърдо против сериозните връзки.

Antes muerta que sencilla

Тема Мдаааанови [re: Kanonche]  
Автор Koм (рекордьор)
Публикувано05.03.10 08:48

може ли и аз като мъж да се изкажа?
Имаш 2 варианта:
1. Еби, не питай (ако можеш) и - много важно - оглеждай се за друго.
2. Кажи и "чао" и почвай да гледаш за друго.

"Не искам сериозна връзка" означава "С теб съм докато се появи някой друг".

Не се навивай излишно - вкарваш с във филм, който няма да завърши добре за теб от емоционална гледна точка.

________
Не си правете здравна застраховка за пътуване в чужбина в ДЗИ

Автор impulce (пенлива)
Публикувано05.03.10 20:16

Има някакви тактики за дистанцирането с цел проверка/засилване на интереса, но лично аз не съм им привърженик. Доста детинско ми се вижда - ако и след като на някого, ама наистина му е толкова хубаво, няма как да не иска да бъде с друг. Така сме устроени хората, искаме да бъдем близо до източникът на енергия. Ако не правим така, че това да се случи, значи просто не е точно това..
Опитай се да разбереш дали няма причини, които са извън теб - например да има планове да заминава нанякъде, да и предстоят някакви неща на дистанция и то за дълго време. Може затова да се стиска.
И още - ти приеми и допусни без голяма изненада, че..чудният секс - не винаги е плод на особено големи отношения и чувства, може да е просто химия и страст, а това са различни неща.
Така, че не го изтъквай като особен аргумент.
Гледай как се отнася с теб, дребните неща, жестовете, отношението като цяло. Те са по - верен индикатор на това кой какво значи за другиго.
Хайде, наслука!

Тема Re: съвет [re: Kanonche]  
Автор apви (ледена)
Публикувано05.03.10 21:49

а ти от къде знаеш, че не изпитва нищо към теб?
след като е при теб...
помисли... и не вярвай на това което ти се казва..

Разумният търси не това, което е приятно, а това, което го спасява от неприятностите.

Автор debeloglava (непознат )
Публикувано05.03.10 23:38

Извинявай, че ще бъда груба, но имам чувството, че мацката те ползва за жив вибратор. Сам казваш, че само сексът и е в главата, бъди сигурен, че при първия удобен случай ще те зареже, защото със следващия ще бъде перфектен. Бягай далеко и колкото може по-бързо. Намери си някое момиче, което ще иска да бъде с теб независимо дали секса е страхотен.

Тема Еваланови [re: Kanonche]  
Автор Гapo Гapoв (Жидай )
Публикувано06.03.10 10:06

на пичката, избройкала те е

Не всичко дет хвърчи са ябе

Тема Re: съветнови [re: apви]  
Автор Frenger (She)
Публикувано06.03.10 16:16

много логично ! якият секс не идва току така..страстта : да,но за готин секс си требват и чувства...
не вярвай на това,което ти говори тя..чети между редовете..надежда има винаги за нещо по сериозно

Тема Re: Еваланови [re: Гapo Гapoв]  
Автор apви (ледена)
Публикувано06.03.10 20:08

аха, ама нещо продължава да го бройка.. а това значи много..

Разумният търси не това, което е приятно, а това, което го спасява от неприятностите.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.