|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Баклава
|
|
| Автор |
svoboda_a (непознат
) |
| Публикувано | 30.12.09 13:53 |
|
|
Мили дами,
зная,че темата не е за тук,но все пак....Искам да направя баклава за нова година-класическата,намерих си рецепта,но колежка ми каза,че било много трудно приготвянето на сиропа и да не се мъча напразно.
От опит,може ли да ми кажете какви са тънкостите при приготвянето на сиропа.
Благодаря много
Много се вбесявам,дори за дребни неща,когато още не съм започнала да правя нещо и вече са ми казали,че няма да го направя.
Редактирано от svoboda_a на 30.12.09 14:35.
| |
|
|
|
Хааах, ама, svoboda_a, как шъ ти й темата за тука, сакън! Щом си попитала за някаква си баклава, а не си ни оповестила меродавното си мнение за старите моми, за чуждоземските мъже трета употреба, за проститутките , съотнесено към отходните, извинявам се, функции на човешкия организъм и тям подобни "коледарски" закачки и "премъдрости", ама как въобще се съотнася това към клуба тука, мм?Баклава,... глей кви работи те вълнуват.
Преди да почнеш баклавата се посрамувай 2 минути в ъгъла. Или поне изпраскай постинг по темата с хилядата мнения или допълнението към темата с хилядата мнения (но може да не бързаш, ще има и трета част на темата с хилядата мнения, както върви) .Това, разбира се, ако пет пари не даваш за времето си.
Сега сериозно. Пускаш търсачката да оре в Клуб Готварски рецепти и тя изорава ей такива нещица.
Успех!Дано намериш малко информация за утрешната баклава там и да ти се получи, най-вече...
п.п. Ъъъ, правилното е "сироп за баклава".
| |
|
|
|
Супер си,мерси много.
Харесвам хората с чуство за хумор...
| |
|
|
|
"Харесвам хората с чуство за хумор..."
Благодаря, и аз съм така.
...Точно на Коледа ядох баклава, сътворена изглежда, с голяма доза чувство за хумор.Но ти наблегни на захарта, лимоновите стърготинки и точните пропорции, с чувство за хумор и импровизация не всичко става добре, уверих се лично.
п.п. Радвам се, че помогнах.
| |
|
|
|
Правило за консистенцията на сиропа не знам, но знам, че се залива студена баклава с горещ сироп или обратното. Но никога гореща баклава с горещ сироп.
Давай смело, няма кой знае какви тънкости. Аз съм правила сиропа по вкус и пак ми се е получавало.
| |
|
Тема
|
Аз не мога да правя баклава,
[re: Heли.]
|
|
| Автор |
Бepeзka! () |
| Публикувано | 30.12.09 18:42 |
|
|
но се включвам тук, защото направо примрях от радост като видях ника ти. След цялата помия в предишните теми, съвсем се бях отчаяла.
Затъжила съм се за малко културно, съпричастно, добронамерено и приятно общуване. А точно такива са твоите постинги.
| |
|
|
|
Убеди ли се вече че темата ти наистина не е за тоя клуб
Няма тука такава която да може да прави баклава.
Тука няма дори такива които могат да пазаруват и да перат. Няма и едни които една салата на мъжете си да направят,камо ли чорапите им някога да са прали.
Няма да срещнеш такива защото на тукашните дами с всичките тея неща по домакинството се занимават любащите им мъже
Ндааа,тука ги питай нещо за кариера как се прави,пачки как се диплят и как се пие шампанско по бизнес коктеили
Как се купуват палта за по 5-6 бона....е такива дреболийки. Ти си тръгнала с баклави да ги занимаваш кошкужамите му и дами
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
|
|
Те тука те оборвам веднага, и баклава правя, и погача вече правя, салатките не ги споменавам, за 4 секунди ти правя шопска, и още найш колко неща правя, и кариера направих, и пари изхарчих много и мани, некво извънземно съм май
ПП Шампанско само не пия пфуууу, ма воТка обичам
july 22, 2013
| |
|
|
|
Не си извънземно. Но ако продължаваш да твърдиш че умееш всички тези неща,съвсем скоро очаквай тука да те изкарат-мъж
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
|
|
Чаай че докат се занимавах с тебе си обърках чашите да му ева майката
Налях си зелева чорба в чашата с ракията
Ама тъй ше е-няма кой да ми следи нивото и да налива-зер съпругата е в момента на бизнес среща-трупа манги
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|