| 
	
 | 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Баклава 
 | 
 
 |  
| Автор | 
svoboda_a (непознат
) |  
| Публикувано | 30.12.09 13:53 |  
             |  
           | 
            
           
  Мили дами,
 зная,че темата не е за тук,но все пак....Искам да направя баклава за нова година-класическата,намерих си рецепта,но колежка ми каза,че било много трудно приготвянето на сиропа и да не се мъча напразно.
 От опит,може ли да ми кажете какви са тънкостите при приготвянето на сиропа.
 Благодаря много
 Много се вбесявам,дори за дребни неща,когато още не съм започнала да правя нещо и вече са ми казали,че няма да го направя.
 
 Редактирано от svoboda_a на 30.12.09 14:35. 
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Хааах, ама, svoboda_a, как шъ ти  й темата за тука, сакън! Щом си попитала за някаква си баклава, а не си ни оповестила меродавното си мнение за старите моми, за чуждоземските мъже трета употреба, за проститутките , съотнесено към отходните, извинявам се, функции на човешкия организъм и тям подобни "коледарски" закачки и "премъдрости", ама как въобще се съотнася това към клуба тука, мм?Баклава,... глей кви работи те вълнуват.
 
 
 Преди да почнеш баклавата се посрамувай 2 минути в ъгъла. Или поне изпраскай постинг по темата с хилядата мнения или допълнението към темата с хилядата мнения (но може да не бързаш, ще има и трета част на темата с хилядата мнения, както върви) .Това, разбира се, ако пет пари не даваш за времето си.
 
 Сега сериозно. Пускаш търсачката да оре в Клуб Готварски рецепти и тя изорава ей такива нещица.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Успех!Дано намериш малко информация за утрешната баклава там и да ти се получи, най-вече...
 
 
 п.п. Ъъъ, правилното е "сироп за баклава".
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Супер си,мерси много.
 Харесвам хората с чуство за хумор...
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  "Харесвам хората с чуство за хумор..."
 
 Благодаря, и аз съм така. 
 ...Точно на Коледа ядох баклава, сътворена изглежда, с голяма доза чувство за хумор.Но ти наблегни на захарта, лимоновите стърготинки и точните пропорции, с чувство за хумор и импровизация не всичко става добре, уверих се лично.
 п.п. Радвам се, че помогнах.
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Правило за консистенцията на сиропа не знам, но знам, че се залива студена баклава с горещ сироп или обратното. Но никога гореща баклава с горещ сироп.
 Давай смело, няма кой знае какви тънкости. Аз съм правила сиропа по вкус и пак ми се е получавало.
  
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Аз не мога да правя баклава,
[re: Heли.]
 | 
 
 |  
| Автор | 
Бepeзka!  () |  
| Публикувано | 30.12.09 18:42 |  
             |  
           | 
            
           
  но се включвам тук, защото направо примрях от радост като видях ника ти. След цялата помия в предишните теми, съвсем се бях отчаяла. 
 
 
 Затъжила съм се за малко културно, съпричастно, добронамерено и приятно общуване. А точно такива са твоите постинги. 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Убеди ли се вече че темата ти наистина не е за тоя клуб
 Няма тука такава която да може да прави баклава.
 Тука няма дори такива които могат да пазаруват и да перат. Няма и едни които една салата на мъжете си да направят,камо ли чорапите им някога да са прали.
 Няма да срещнеш такива защото на тукашните дами с всичките тея неща по домакинството се занимават любащите им мъже
 Ндааа,тука ги питай нещо за кариера как се прави,пачки как се диплят и как се пие шампанско по бизнес коктеили
 Как се купуват палта за по 5-6 бона....е такива дреболийки. Ти си тръгнала с баклави да ги занимаваш кошкужамите му и дами
  не ми казвай
 какво да правя
 за да не ти казвам
 къде да отидеш
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Те тука те оборвам веднага, и баклава правя, и погача вече правя, салатките не ги споменавам, за 4 секунди ти правя шопска, и още найш колко неща правя, и кариера направих, и пари изхарчих много и мани, некво извънземно съм май
 ПП Шампанско само не пия пфуууу, ма воТка обичам
  july 22, 2013
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Не си извънземно. Но ако продължаваш да твърдиш че умееш всички тези неща,съвсем скоро очаквай тука да те изкарат-мъж
  не ми казвай
 какво да правя
 за да не ти казвам
 къде да отидеш
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Чаай че докат се занимавах с тебе си обърках чашите да му ева майката
 Налях си зелева чорба в чашата с ракията
 Ама тъй ше е-няма кой да ми следи нивото и да налива-зер съпругата е в момента на бизнес среща-трупа манги
  не ми казвай
 какво да правя
 за да не ти казвам
 къде да отидеш
           
  
             |   |  
  |   
 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |