Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:12 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Истинско приятелствонови  
Автор svoboda_a (непознат )
Публикувано02.10.09 08:32

Вече много се съмнявам,че в днешно време може да има истинско приятелство-безкористно,сърдечно,открито.....
Защо така хората се променят-към условията ли се нагаждат да оцелеят,изгода ли търсят и като разберат че нямат полза от теб и връзката-Приятелската - прекъсва.Дори и приятелства от години.
Вече никой не звъни просто да те чуе....

Тема Re: Истинско приятелствонови [re: svoboda_a]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано02.10.09 09:32

Дядо ти Чърчил май беше казал, че няма вечно приятелство- има вечни интереси. Май съм съгласна с него. Докато си по-млад имаш общи интереси с приятелите- купони, мацки, пичове... После вече хората започват да се разминават.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: нЕма какво да добавя!нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано02.10.09 10:16

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано02.10.09 12:53

Ами не е точно така според мен
Има приятели идват и си отиват ... понякога човек няма време и един телефон да звънне. Аз в момента съм много заета отрязала съм бая народ но съм им казала, че нямам време и защо .... ако искат ще почакат докато се освободя ако не прав им път. Винаги идват нови след това.
Що се отнася за интересите .... като се замисля 99% от приятелите ми аз няма никаква полза или изгода от тях.

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано02.10.09 18:31

Не съм останала с това впечатление. Да, заети сме, малко свободно време, но винаги намираме време за по едно "здрасти, как си" поне.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Тема Така е!нови [re: svoboda_a]  
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано02.10.09 19:50

Когато си ненужен те забравят.
Остават само истинските.

Човек се познава в ситуация.(Жан пол Сартър)

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор Vulpes (червена лисица)
Публикувано02.10.09 22:56

Въпрос на нагласа. Преди години сигурно щях да съм напълно съгласна, но обстоятелствата се промениха, промених се и аз. И сега имам приятели, на които вярвам безрезервно. Твърдя го, защото се е случвало да си плюят на интереса заради едното приятелство... и заради разните химери дето вървят в комплект с него, като достойнство, гордост, солидарност... Хората наоколо не вярваха и шушукаха, че не сме у ред, ама всеки има везнички и си преценява приоритетите

Автор svoy sum (новак)
Публикувано17.10.09 22:50

И аз мисля, че хората нещо откачиха. Какво като са заети, и аз съм много заета, но винаги намирам време поне да се обадя да питам как са.
Колкото и добро да правиш на хората, изключения са тези, които ще ти отвърнат със същото, за съжаление. Повечето са станали егоисти, завистници.
Съвсем са забравили да казват "Благодаря".

Автор *Paл* (слънчева)
Публикувано18.10.09 10:18

Зависи с какви очаквания натоварваш другата страна. Имам приятели с които мога да не се виждам и чувам много време, но когато сме заедно е сякаш никога не сме се разделяли.

Автор cuddly (enchanted)
Публикувано18.10.09 11:30

аз пък не мисля, че е въпрос на полза.
да, ако имат нужда от теб, ше ти звъннат...
иначе, просто.."нямат време".
тъй че, не че си безполезен..просто нямат време за теб.
а най се дразня като срещнеш стар приятел (вече просто познат) и ти каже "ше се чуем и ще пием кафе някой ден"...и този някой ден не идва никога...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.