Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:44 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Полова ориентация на вашия мозъкнови  
Автор petkan197O (непознат )
Публикувано09.10.09 23:53

Целта на този тест е да определи половата насоченост на вашия мозък.

Няма правилни и грешни отговори. Резултатът показва количеството мъжки хормони, които вашият мозък (не) е получил между шестата и осмата седмица след зачатието ви. Количеството мъжки хормони, получени тогава, се отразява върху личните ви предпочитания, ценности, модели на поведение, стил и др.

Тема Аз съм си жена!нови [re: petkan197O]  
Автор _parvaty_ (нежна)
Публикувано10.10.09 00:46

Ето моя резултат от теста:

Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.

Вие събирате 345 точки.

Мозък, който има предимно женска ориентация, традиционно показва резултат от теста над 330 точки. Колкото по-голямо е числото, толкова по-женска е ориентацията на мозъка и по-изразени са творческите, артистичните и музикалните таланти. Такъв човек взима повечето си решения интуитивно, при дефинирането на проблем са му необходими по-малко данни. Освен това съответният човек е способен да решава проблемите творчески, ръководен от вътрешен усет.

Колкото по-малка цифра е резултатът от теста, направен от жена, толкова по-значителна е вероятността тази жена да бъде с лесбийски тенденции.

Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.

Тема Re: Аз съм си жена!нови [re: _parvaty_]  
Автор Aлиca. (Лиса)
Публикувано10.10.09 08:21

Аз събрах 335 точки.

Парватито, то се видяло, че към лесбийство отива нашата работа, давай да те свалям.

Тема Това си го знамнови [re: petkan197O]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано10.10.09 08:37

Вие събирате 290 точки.
Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.
Клонящите към 0 резултати бележат силна мъжка ориентация на мозъка и говорят, че в ранния стадий от развитието си зародишът е получил големи количества тестостерон.
В колкото по-голямо число над 330 се изразява резултатът от теста, направен от мъж, толкова по-голяма е вероятността той да е хомосексуалист.
Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.

Най обичам да чета, ама не мога.

Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 10.10.09 08:40.

Тема Re: Аз съм си жена!нови [re: Aлиca.]  
Публикувано10.10.09 08:38

Алиске, ела кака да та цунка!

С оглед на резултата, аз ще съм мъжа в лесбийската ни двойка.

Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 10.10.09 08:39.

Тема Re: Аз съм си жена!нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Heли. (Lady with doggy)
Публикувано10.10.09 09:46

Охооо, Алиса и Половинката на калъп, и роли разпределят даже, кеф!

п.п.Аз имам 450 точки(щот въпросите свършха, можех и повече естроген да си набера). Eеех, вие,..мъжки момичета...и , естествено, първата мисъл веднага за лесбосекс...хех.

Тема Re: Аз съм си жена!нови [re: Heли.]  
Публикувано10.10.09 09:59

Ми, така са написали онези от теста, че щом си с малко точки и си жена, значи... Всъщност, това не е първия тест, който ме изкарва един истински мъж, но тук пък и за лесбийка ме нарочиха.

Тема Re: и аз съм си женанови [re: Heли.]  
Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано10.10.09 11:46

хехе
не, че не предполагах какъв ще е резултата от дългогодишни наблюдения

но даже изненадах себеси
Вие събирате 240 точки.

Обаче аз не съм лезбийка мъжо трябва да е гей .... тъкмо оня ден ми обясняваше как много трудно разбирал другите жени и заключи доволно добре, че аз съм била "разбрана"

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Тема Re: Полова ориентация на вашия мозъкнови [re: petkan197O]  
Автор Cтpeйнджъp (змийче усойче)
Публикувано10.10.09 14:43

Ми честито ми! :)

Вие събирате 275 точки.

Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.

Клонящите към 0 резултати бележат силна мъжка ориентация на мозъка и говорят, че в ранния стадий от развитието си зародишът е получил големи количества тестостерон.

В колкото по-голямо число над 330 се изразява резултатът от теста, направен от мъж, толкова по-голяма е вероятността той да е хомосексуалист.

Тема Re: Хм, дали?нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор wasted_youth (sex: female)
Публикувано10.10.09 14:50

Аз имам 255 точки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.