Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:23 04.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема ревнивецнови  
Автор roлям kpokoзъбeл (любопитна)
Публикувано09.09.09 23:07

Уважаеми дами, как се справяте с ревността на мъжете си?
Аз имам 5-годишна връзка с мъж 11г. по-голям от мен. Болезнено ревнив е, но отказва да посети психотерапевт. Смята, че е нормално да се ревнуваме и, че ревността е признак на любов. Мен обаче ме докарва до ярост.
Месец след като се запознахме, изтри всички телефони на мъже от GSM-ма ми. Провери и-мейла и изтри доста "мъжки" и-мейли. Вдигна скандал на един човек, който ме побутна с ръка по гърба, защото му пречех да мине. Онзи ден влезе в моя Скайп и изтри познайте кого - мъжките никове.
Вчера се регистрирах във Facebook и се оказа, че нямам право да включа нито един мъж в категория "Приятели"!
Примерите за неговата ревност са безброй.
Да уточня: не съм красавица, мъжете не ме харесват, не ме свалят и не ме търсят. На външен вид съм ежедневна хубост. Да си го кажа направо - грозновата.
Той от друга страна обаче си е флиртаджия - закача се с жени от 5 до 105-годишна възраст. Обожава вниманието на противоположния пол. Като го попитам какви са тия свалчици, ми се отговаря "Аз се разбирам най-добре с жените. Правя го по бизнес."

Адски тежи такава необоснована ревност. Според мен тя е болест. Вие какво мислите?

Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.

Тема Re: ревнивецнови [re: roлям kpokoзъбeл]  
Автор Virgo (кобра)
Публикувано10.09.09 07:58

ако ти харесва така - живей така

Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано10.09.09 08:05

допуснала си го твърде много в личното си пространство

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано10.09.09 12:06

мислим .....
че който не се е крил зад вратата не търси някой зад нея

. Съответно твоят човек като се знае какъв е предполага, че и ти си такава.
Ревноста е признак на всичко друго освен любов.

Сега за тебе лично /извинявам се предварително за това което ще кажа/ трябва да си много глупава, влюбена или загубена за да позволиш на някой да се държи с теб така.
Моят мъж не ми пипа телефона камо ли да трие нещо от него. Да ми влиза в мейла и тн. не виждам как ще стане защото първо трябва да ме попита за паролата и да се обясни за какво му трябва и няма да я получи ако ще трие разни работи или се държи като недоносче.
Общо взето си мислиш ли, че ти се държиш като нормална жена на положение, независима и със собствено мнение??? Ти роб ли си му или партньор всъщност????
Защото с това ти държание не знам кой има повече вина в случая ...... тоя който се качва на главата или тоя който го допуска.

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Редактирано от Kyмиko Янaka на 10.09.09 12:08.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано10.09.09 19:38

Ако тази тема не е майтап, ти не си добре.
Понеже някой каза, че твърде много си го допуснала в личното си пространство и затова... Не съм съгласна. И аз съм допуснала Идиота твърде много в личното ми пространство, но ако той си позволи да ми изтрие и един контакт, ще разбере какво е разярен скорпион. Иначе и завчера случайно мерна едно съобщение на кюто ми, в което си говорех за секс с мъж (за секс по принцип). Само попита това жена ли е. Казах му- не, мъж и обясних кой е мъжа и това беше. Повече въпроси нема.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Болест е! Нелечима, засега.нови [re: roлям kpokoзъбeл]  
Автор A$$A$$lN (ветеран)
Публикувано10.09.09 19:55

Преди години се бях заровил в тази тема. Това било някаква натраплива маниакална невроза.

Страдал съм от болезнената ревност на половинката ми. След 10 години мъчения от дтрана и на двамата, единственото решение беше - развод.

В Интернета има много материали по въпроса.

Тема Re: ревнивецнови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Публикувано10.09.09 20:25

Няма никакъв майтап.
5г. ми пили, че харесва руси. Аз съм естествено кестенява цвят на косата. Преди месец се боядисах, въпреки че не исках да си развалям косата и чуй отговор "Кой е този, за когото си се изрусила?"

Оооо, само да ме потърси мъж и става ужас. Всъщост единственият мъж, който ми се обажда е баща ми. Когато се обади първите няколко пъти, баща му на моя веднага пускаше мухата "обади се любовника й".
Има и друга случка. Най-добрата ми приятелка въобще през целия ми живот ме покани да бъда кума на сватбата й. Тя и нейният бъдещ съпруг искаха кум да стане някакъв техен приятел. Моят любим естествено отсече "Не", няма убеждение, няма нищо. Това не мога да му го простя.

Редактирано от roлям kpokoзъбeл на 10.09.09 20:58.

Тема Re: Болест е! Нелечима, засега.нови [re: A$$A$$lN]  
Публикувано10.09.09 20:30

Болест е и ако е маниакална невроза, звучи страшно.
Благодаря за линка, но предполагам знаеш, че не можеш да убедиш такъв човек, че ревността тежи и боли и е болест.

Автор HAДEЖДA™Модератор (Jedem das Seine)
Публикувано10.09.09 20:47

Тая болест има само един начин на лечение - кръгом и бегом. Не са се свършили мъжете на тоя свят.

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ - ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано10.09.09 20:52

В такъв случай наистина не разбирам защо търпиш това 5 години. Да не би да имаме поредния случай на болестта "Златна пишка"?

Най обичам да чета, ама не мога.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.