Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:54 14.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Трагедията на един млад човекнови  
Автор Cтaниcлaв! (Stasi)
Публикувано19.02.09 13:21

Те такова нечифтокопитно добиче и в дивия Тексас няма

Тема Re: Трагедията на един млад човекнови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор Heли. (Lady with doggy)
Публикувано19.02.09 13:46

...и малко трагедии "от дивия Тексас"...

Но пък, ако не изтърси още по-голяма глупост на следващ въпрос (за 1 - 4-ти клас), което не е невъзможно, като гледам, ще отнесе 25 000 долара за "познанията си".

Редактирано от Heли. на 19.02.09 14:20.

Автор милeйди (мускетарка)
Публикувано19.02.09 14:21

Да бе,ти много знаеш сякаш,че конете са нечифтокопитни преди консултация с Гугля

...........Аз да речем не знаех.Знам,че са копитни-ама чифто или нечифто-подробност са... Ама в ситуацията на мадамата все щях да се справя и без жокер,по метода на изключването.....

Тема Re: Трагедията на един млад човекнови [re: милeйди]  
Автор Cтpeйнджъp (змийче усойче)
Публикувано19.02.09 16:26

Абсолютна трагедия е, а е с такова самочувствие... Ужас!
Ако това дяте завърши право (както се кани), лично ще си взема дипломата и ще я изям!

Тема Мдам..........нови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано19.02.09 17:08

С риск да бъда низвергната:

Това е поколението от последните 20 години.Едва 20% от това поколение могат да бъдат в графата "Грамотни".За близо 15/20 години учебниците са всичко друго,но не и учебници.

Случка на вилата.Селото е Кошарица(на 7 км от Сл.Бряг).Миналата есен.Часът е около 17.Стадо овце се връщат от паша.Овчаря върви след тях.Моя племенник ги наблюдава с интерес и в един момент ми изтърсва следния въпрос:Лельо,тоя човек защо върви след толкова много кучета?

Половин час му обяснавах,че това не са кучета.След всяко изречение следваше въпрос след въпрос.Ама това наистина ли са овце,защо ги води на паша,ама наистина ли те "дават" мляко,какво е вълна,как се казва на малкото на овцата...............

Тема Re: Трагедията на един млад човекнови [re: милeйди]  
Автор Cтaниcлaв! (Stasi)
Публикувано19.02.09 20:16

Милейди, точно за това иде дума - че първите 4 или 5 въпроса са прости като фасул. Хич не ме интересува колко копитно животно е конят. Коне не харесвам. Освен това са и доста глупави животни

Но някак на този въпрос.... джудо, вдигане на тежести и сумо.. не бих казал, че са в комбинация с някакво животно. Виж, само едно животно може

За мен това е трагедия. Самочувствие до небето. Гаден акцент в придатък и глава празна като казан за компоти

А това за външната граница на ЕС ме довърши Всякаш след кастинг по неграмотност са я намерили тая дето уж 19, пък мяза на 33 годишна

Тема Re: Трагедията на един млад човекнови [re: Heли.]  
Автор Cтaниcлaв! (Stasi)
Публикувано19.02.09 20:30

А като си помисля, че преди 20 години може би нямаше държава, на която да не знам столицата. Вероятно изключение са били само островните държави от Океания

Автор caн (звук)
Публикувано19.02.09 20:35

а така ... почваш ли да схващаш

нещата не са каквито бяха ...
и да се питаш за какво са ти били тез столици... не че има лошо и сега още да си ги спомняш

Тема Re: Мдам..........нови [re: morska valna]  
Автор Baлeнтиция (наминаваща)
Публикувано19.02.09 20:43

Дано сте гледали и преди 2-3 вечери една дванайсетокласничка от Френската гимназия във Варна и на следващата вечер един младеж, също ученик, които с лекота стигнаха до въпроси за 20 000 лв.
Добре, че има и такива деца, но за съжаление точно те НЯМА да останат в тази държава.
Тежко ни и горко с такива "прависти" като това девойче......

Тема Re: Мдам..........нови [re: morska valna]  
Автор *Paл* (стар клубар)
Публикувано19.02.09 22:17

Ами то детето какво друго да види - по улиците са куче до куче.

Това е видяло това е запомнило.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.