|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Аман от тая Евровизия!
|
|
Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
Публикувано | 23.02.09 12:23 |
|
То, тука сме малко камерен оркестър, ама да попитам, все пак...
Това?
или това?
(И второто парче исках да го дам на сцена, клиповете не показват проблемите при контакт с публиката и живото пеене, но не намерих приличен вариант в тубата...)
п.п. Ето, това е наживо...
| |
Тема
|
Re: Аман от тая Евровизия!
[re: Heли.]
|
|
Автор |
Oпиyм (пакостница) |
Публикувано | 23.02.09 12:37 |
|
Нито едно от двете.
Това на Аврамов ми е противно.
А песента на тая мацка ми се струва яко крадена. Сефте я слушам, ама откривам от няколко песни части....
Бляк.
Wine Me & Dive Me
| |
Тема
|
[re: Oпиyм]
|
|
Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
Публикувано | 23.02.09 12:47 |
|
В "Господари на ефира" твърдят, че: "е крадена не от какво и да е, а от...руската песен-победител на миналата година"(която беше доста скучна на фона на някои песни-непобедители тогава). А дали е така, кооой да ти каже?
| |
|
Честно казано, аз нямах свое парче- фаворит тази година. Повечето ми бяха еднакво безлични, еднакво на някакво прилично ниво или пък прилична песен със слабо изпълнение и обратно.
Що се отнася обаче до т.нар. "Човек- глас", съм направо ошашавена от скандално- фалшиво пеене. Човечецът просто не може да се намери интонационно- не че допуска някакви интонационни неточности поради кофти озвучаване или неразположеност, да речем. Да не говорим, че на мен лично ми е противен темброво и фалцетът му. Ама това е друг разговор... Но да не можеш да влезеш в тоналност половин песен, при наличието и на бек- вокалистки, които пеят някакви вокали в тоналност, това вече е супер- немузикалност.
| |
|
Хубаво твърят, ама за да е крадена наистина, трябва, ако не се лъжа, да има поне 4 такта, които да са дословно цитиране, а не това е случаят. Музиката, в края на краищата, борави всичко на всичко с 8 тона, без да броим полутоновете, и както и да ги въртиш или сучеш, е твърде възможно, особено в поп- а, нещо да наподобява друго нещо.
| |
|
То и аз нищо не съм гладала, ама "новината"(в дир, например) взе да набира обороти и затова ги изкопах песните-има, май, петиции срещу песента, буря в чаша вода и т.н., знаеш как е-дай да се занимаваме с всичко друго, но не и защо най-високопоставена банда е крала, краде и ще краде абсолютно безнаказано и нагло хилейки се направо от данъците ни и хазната!!!
Извинете, ядосана съм и се отвлякох от собствента си темичка...въпросът за песента остава...
| |
|
Попрочитайки тук- там по нещо за изявата на Човека- глас и избора на повече от 55 % той именно да ни представя на Евровизия, поне се поуспокоих, че хората в България не са чак толкова глухи. Глупави- може, пардон, но не и глухи.
А човекът с гласа по- добре да хваща ризницата, да яхва кокилите и беж обратно отвъд океана.
По принцип обаче, намирам всенародната истерия около конкурса, за неоправдана. Особено от музикална гледна точка. Просто един конкурс, който произвежда пълен музикален кич. Появилите се читави парчета през годините (твърде малобройни, между другото) само потвърждават правилото.
| |
|
Глей ся, няма те сума време, написа нещо и аз....пак напълно съгласна с теб!
Дето викаш- " АВВА Forever!!!" и да си ходим, кой откъдето е...ако правилно съм те разбрала.
| |
Тема
|
[re: Heли.]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 23.02.09 13:57 |
|
Нареждам се до теб (по много причини) и на мен ми е неясно това вкопчване в този безсмислен конкурс.Защо толкова утвърдени(в кавички и без кавички)изпълнители се пънат, плачат, скачат и държат да се напъхат в този формат?!То наистина вече няма такива конкурси, фестивали и започнах да забравям вече какво, както преди години, но да имаш претенции, че имаш кариера и да драпаш за един определено младежки конкурс, ми е доста странно.
| |
|
А бе, и други достойни кандидати за Forever има, ама, дет' се казва, имаш свойството да ме разбираш много правилно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|