|
Тема
|
За целулита и бедрата
|
|
Автор |
susska (непознат
) |
Публикувано | 11.01.09 18:47 |
|
Здравейте! Знаете често проблемните на жените бедра. Намирам мойте за в малко по-едри, от колкото би ми се искало и, въпреки че съм слаба имам целули. Много ще съм благодарна, ако някой каже начини за отърваване от селулита и поотслабване на бедрата. Поздрави
| |
|
Това с отслабването го забрави. Структурата си е структура. Ако иначе си слаба, а само бедрата по-широки- то те ще са такива. Не виждам нищо лошо в това, женствено е.
За целулита помагат масажите, но трябва редовно да се правят с антицелулитни кремове. Също така трябва да пиеш много вода и да внимаваш с какво се храниш. Е, и спорт, разбира се, но от личен опит знам, че само спортът не помага. Трябва всичко заедно.
И накрая- свикни да си харесваш и недостатъците. Това е много по-важно за излъчването ти от всичко останало.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 11.01.09 19:07.
| |
Тема
|
Re: За целулита и бедрата
[re: susska]
|
|
Автор |
bobole4e (сладко) |
Публикувано | 11.01.09 20:56 |
|
преди години пробвах при една козметичка някакви процедури с апарат-целутрон ли се казваше...нещо подобно ще да е било. правеше се по схема -10дни всеки ден и после през ден още 10 процедури. когато беше всеки ден ефекта беше поразително добър-в момента в който почнахме да ги разреждаме и пак си се върнах в изходна позиция. е , не точно , но като цяло...не се покри с очакванията ми. всички кремове, които ползвам са с минимален , да не кажа почти никакъв ефект. трябвало да се съчетават всичките тия неща-процедури, крем, спорт и някаква диета примерно-нещо, за което аз нямам нужната воля. и да, пия много вода-абсолютно никаква промяна, да не кажа, че с годините си става по зле
| |
|
.......са. Едно е въпрос на ген,обаче нещата могат мнооооооого да се подобрят с правилно хранене и спорт!
Да се избягват простите въглехидрати и много солените,мазни храни.Те имат свойството бързо да се трупат на гроздчета в мастните тъкани на жените ,а пък много трудно се разграждат-САМО със спорт!
Аз съм предразположена и цел живот борбЪ-та е жестока,щото си обичам сладичко.Ама с добри хранителни навици и повечко движение крепим изгледа изотзадзИ
| |
Тема
|
|
|
Автор |
biz (задоволена) |
Публикувано | 12.01.09 13:23 |
|
Писалите преди мен са много прави относно структурата.
Мога обаче да ти помогна със съвет относно целулита. Пробвай антицелулитния сапун на Рефан. Аз лично съм очарована от резултата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
figurati (Mindreader) |
Публикувано | 12.01.09 14:46 |
|
Вода, поне 1,5 л на ден, редуцираш тотално мазнините и спорт, за пръв път се видях с бедра на африканска скулптура само след 4 месеца на този режим, е, имам и добър ген, а и плуването в миналото ми помогна, но мазнините, непиенето на вода и заседналият живот са смърт. Усещането е страхотно, за самочувствието да не говорим!
http://www.vbox7.com/play:42d95d58
| |
Тема
|
[re: figurati]
|
|
Автор |
Milley (tender_heart) |
Публикувано | 13.01.09 20:03 |
|
И аз да изкажа мнение.
Зависи целулита да не е в много напреднал стадий, тогава спасение по мое мнение няма. А за да го намалим е нужно да се храним с белтъчини - това ще рече нетлъсто месо, риба, яйца - в съчетание със зеленчуци. Вода по много, колкото можете да пиете, но минимум 1,5 л на ден. Изчиства токсините, а целулита всъщност е натрупване на мастна тъкан и токсини. Движение - колкото повече, толкова повече. И масажи - всъщност смятам, че антицелулитните кремове не са толкова ефикасни, колкото скъпи, но това е мое мнение. Това е в общи линии.
"Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие." Далай Лама
| |
Тема
|
[re: Milley]
|
|
Автор |
figurati (Mindreader) |
Публикувано | 16.01.09 16:24 |
|
Именно