|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
За разликата във височината
|
|
Автор |
casiopea (непознат
) |
Публикувано | 28.12.08 14:19 |
|
Как ви се струва следната картинка...
Мъж и жена, привличане на макс, общи интереси, емоции...всичко прекрасно. Единственият "леко" смущаващ детайл - Той е по-нисък с има, няма 10 см от Нея.
Ако сведем предразсъдъците до минимум, обречена ли е на провал подобна връзка, според вас?
| |
|
преди време братовчеда на една приятелка имаше такова високо гадже и бяха доста време zаедно Ами има вкус момчето, а аz трябва да си обуя високи обувки zа да иzпъквам сред 18 годишните
by himbeer
| |
|
не е обречена само ако си го избиете от главата този детайл
Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някой може да се влюби в усмивката ти
| |
Тема
|
Re: За разликата във височината
[re: casiopea]
|
|
Автор |
*Paл* (стар клубар) |
Публикувано | 28.12.08 16:14 |
|
И какво общо има между ръста и любовта между двама души?
| |
|
Ами, на едни такива "провалени" от нашия вход голямото им дете вече е на 10-12 години. Големи са сладури!
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
..... щом всичко е на макс не би трябвало да е пречка...
Все пак се радвам, че рядко виждам жени високи колкото мен... а още по-рядко по-високи
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
имаме приятелско семейство с подобен детайл. той е абсолютна клечка, а тя е супер пухкава. имат супер здраво семейство и две приказни момичета мн ме кефят
| |
|
чии са предразсъдъците?
щото иначе не разбирам защо да е обречена на провал връзка между 'Мъж и жена, привличане на макс, общи интереси, емоции...всичко прекрасно.'
предразсъдъците са важни, само те
аз имам един предразсъдък към един вид хора /по-точно към вида на един от човешките им органи...уточнявам - разположен е на главата, на черепа по-точно / и ако взема, че някога се влюбя в такъв... направо не знам какво ще правя
пп. като бях малка се целувах веднъж с един много по-дребен от мен. нищо не стана, ама то и връзка нямашеРедактирано от тpънчeтo на 29.12.08 22:53.
| |
|
... разкажи за носовете
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
не са носовете
никога на никого няма да кажа, защото може да обидя човек, когото всъщност харесвам
ама ми се струват... недовършени от природата
ако го видя от пръв поглед, много не контактувам с човека. инстинктивно.
лошото идва ако го забележа после. имам чувството, че те разбират как започвам да ги гледам - резервирано, даже повече от това. и е много гадно.
не знам защо е така
срамувам се от това си чувство и не го разбирам у себе си. откъде идва...просто не знам
може би нещо от някой предишен живот. ама аз пък не вярвам в прераждането
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|