|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Чалга и килограмите
|
|
| Автор |
navigators (новак) |
| Публикувано | 04.12.08 13:15 |
|
|
Слушането на чалга увеличавало килограмите на човек, така пише на място. А така ли е според вас?
| |
|
|
|
Бинго!
Пък аз досега се чудех как да наддам.Все пържоли лющя и кебапчета пък не мърдам от 46 кила нагоре.
Е ся си пускам Милко Калайджиев и сядам да чакам да надебелея
зер от него тряа да качвам по кило на минута:)))
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидешРедактирано от *Плaмeн* на 04.12.08 21:33.
| |
|
|
|
хахаха, м чи да, кючекчийката ако е 40 кила кви гибеци ще хвърля, яя ако е 100 кг и нагоре ще падне голяма веселба. А и турбо чалгата предразполога към яко пиение и едене. По скоро слушането на чалгата е и намаляване на мисловния процес и води до увеличаване на простотията между хората. Да ме извинят феновете на чалгата
| |
|
|
|
Буги Барабата и Камен Кацата сигурно тайно слушат чалга- абе знаех си, че не им е чиста работата
| |
|
Тема
|
хахаха!
[re: PreslySt]
|
|
| Автор |
ABe (речникаря) |
| Публикувано | 05.12.08 15:17 |
|
|
Оттам им идват килограмите, знаех си!
Наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
| |
|
Тема
|
Re: Чалга и килограмите
[re: navigators]
|
|
| Автор |
*Paл* (стар клубар) |
| Публикувано | 05.12.08 15:59 |
|
|
Ето как ще угоим Прасчо за Коледа!
| |
|
|
|
Ето какво още прочетох на същото място:
В отговор на:
"Не знам за килограмите, но че чалгата силно увеличава простотията, тук две думи против нямам.Аз предлагам да ги натоварим всички чалгарки на един кораб и да ги харижем на Осама Бен Ладен. Може да има най-после някаква полза от тях."
| |
|
|
|
... на чалга прави глупавия - глупав а с умния нищо не променя....
Килограмите се качват единствено от застоял живот и кофти хранене... както и от страста към сладко и други такива...
Баси тия вече се чудят с какво да оправдават вече затлъстяването... Едно време беше на мода да се казва че било ген... структура или нещо подобно... само дето с всеки тип тяло и структура може да изглеждаш зле или добре... и без да си с манекенски пропорции
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
|
|
Искаш да кажеш, че умният, ако и да постъпва глупаво, пак си остава умен? Интересно...
В отговор на:
Килограмите се качват единствено от застоял живот и кофти хранене... както и от страста към сладко и други такива...
А от какво зависи начина на живот и страстта към едно или друго? казват че зависи и от музиката, която слушаме волю или неволю. А ти какво казваш?
Редактирано от navigators на 10.12.08 09:04.
| |
|
Тема
|
Re: ... слушането....
[re: navigators]
|
|
| Автор |
*Paл* (стар клубар) |
| Публикувано | 10.12.08 11:41 |
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|