|
|
|
Тема
|
Покупка на матрак за спалня
|
|
| Автор |
hap (:-)) |
| Публикувано | 10.10.08 00:01 |
|
|
Предстои ми покупка на матрак за спалня. Търся нещо в ценови клас от 250 до максимум 400 лв.
Четох мнения, че МАГНИФЛЕКС са най-добри, но и цените им са доста над тези. Попаднах и на недоволни клиенти от ТЕД.
Какво ще кажете за матраци НАНИ? Ползвате ли матрак от тази фирма в този ценови диапазон и по-точно за матрака модел ТИРЕНА?
Благодаря!
"Има само едно нещо по-хубаво от купа с мед - две купи с мед." Мечо Пух
| |
|
Тема
|
Re: Покупка на матрак за спалня
[re: hap]
|
|
| Автор |
fidgety (fury) |
| Публикувано | 10.10.08 12:24 |
|
|
Преди 2 години купувах матрак за спалня. Моето изискване беше да няма никакви пружини, защото не мога да се разправям, ако се избушат или изскочат. Спрях се на матраци Латекс - направени са от изцяло латексова пяна, аз съм много доволна, вече 2 години го ползвам. Точни цени не мога да ти кажа в момента, но си спомням, че струваше нещо от сорта на 350-400лв. за спалня с размери 160Х200. На този фон Магнифлекс за тези размери беше 1 300 лв., което ми беше в повече. Купих матрака от Айко, доставката беше безплатна, но беше и всичко много на юруш, защото докато купувах матрака, майсторите вкъщи ми сглобяваха новите мебели и нямаше къде да нощувам. Моя матрак е без външен калъф, защото трябваше да се чака. Препоръчвам ти да си вземеш със сваляем калъф, за да можеш да го переш.
La donna e mobile
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Pisunqk () |
| Публикувано | 11.10.08 20:13 |
|
|
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
camelli (непознат) |
| Публикувано | 20.10.08 14:36 |
|
|
Аз харесвам матраци HAPPY DREAMS, много са удобни
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
| Публикувано | 20.10.08 15:35 |
|
|
......и аз да засвидетелствам, че си взехме ТЕД и сега вместо да спим на тях си ги чукаме в главата.
Ще следя да видя какво ще си поприказвате в тая тема, щото ТЕД-а скоро ще ги сменяме.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kилиkaндзep (зелен) |
| Публикувано | 21.10.08 19:12 |
|
|
От 1 година с женичката ми спим върху матрак на Нани, модела е Егея. Нямаме никакви забележки.
| |
|
Тема
|
[re: Heли.]
|
|
| Автор |
camelli (непознат) |
| Публикувано | 22.10.08 18:37 |
|
|
Разгледайте матраци Happy Dreams, могат да се пробват в магазините Sleep Shop, а и сайта им http://www.happydreams-bg.com/?p=catalogue е интересен и може да ви ориентира донякъде в избора ви.
| |
|
Тема
|
[re: camelli]
|
|
| Автор |
Heли. (Lady with doggy) |
| Публикувано | 22.10.08 22:23 |
|
|
10x
| |
|
Тема
|
[re: Pisunqk]
|
|
| Автор |
tsveteto82 (непознат
) |
| Публикувано | 26.03.10 17:37 |
|
|
az si pora4ah matrak na dosta dobra cena i ka4estven ot tuk http://www. ******* i sam mnogo dovolna ,cenite sa dosta dobri i ima raznoobrazni vidove matraci nqma da sajelqvate !!!!!!!!!!!!!
Имаш само едно регистрирано мнение тук, затова приемам това за реклама.
Ако смяташ и занапред да пишеш, пиши на кирилица!
Редактирано от Бepeзka! на 26.03.10 17:45.
| |
|
|
|
|