Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Pumpsнови  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано17.10.08 17:48

Голямата чуденка днес...

Защо жените се шокират, когато видят друга жена с 10см (смятам го zа нормално и нефрапиращо) токче и само се чудят "как може някой да носи такива високи обувки, голям скандал",
а точно от мъжете, които и идея си нямат от обувки, идва само едно УАУ и не спират да те zяпат в краката

Все съм си мислела, че ние жените сме фенки на обувките....

п.п. става дума zа обикновени обувки, не нещо иzвънредно...а и нося поли и панталони до коляното, да не си помислите че ходя с голо дупе

by himbeer

Тема Re: Pumpsнови [re: himbeer]  
Автор SVETl (Obichashta)
Публикувано17.10.08 18:23

Da,mnogo stranno. Ima jeni,koito prosto ne mogat da hodiat s po-niski obuvki ot 10 sm.

ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано17.10.08 18:49

Не е скандал, но е безумно. Накарай един мъж да походи с 10-см. ток една седмица и после го питай дали ще уау-ка.

Аз на два пъти съм си купувала в прилив на лудост обувки с 8-9 см. ток. Едните (много бяха красиви) ги носих от вкъщи до данъчното,в колата. После величествено минах по коридора на данъчното за радост на чичковците охранители. На излизане вече глезените ме боляха, а след първите 10 криви плочки, на които стъпих, ми идеше да убивам. Върнах се вкъщи и си обух неженствените обувки. Вторите така и не ги обух.
А и като видя някоя мацка как ходи като зле подкован кон със свити колене, ужас в очите и постоянен тремор в областта на глезените в опит да запази равновесие по изпотрошените ни улици...

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Тема Ако можех, щях да те научанови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Публикувано17.10.08 19:33

Аz мога и да тичам с тях даже

Сигурно zатова е било цялото гледане.

п.п. Такива нося от 15 годиша, може и от по_рано, но специално като 15 година имам конкретни спомени.

А между другото....всеки крак има подходяща обувка.......аz примерно мога да нося много високи остри обувки.Но съм пробвала и остри боти с мнооого малко токче и не мога да седя права с тях (пробвах ги в магаzин)
Обувки беz токче нося само ако са zаоблени отпред.

Това zависи от краката явно. Сестра ми е като теб, тя съсипва всякакви токчета, но може да носи равни и остри обувки.

by himbeer

Тема Re: Pumpsнови [re: SVETl]  
Публикувано17.10.08 19:41

Сигурно има, аz бях преди така, но сега нося и спортни.

Моето лично мнение zа моите си обувки е " Или абсолютно равни, или с 10 см токче. От раzни средни няма смисъл."

А и друг трик....поне не мен ми отиват pumps, раzните ботуши и т.н. нещо не ми седят добре, не се харесвам и преz zимата имам джинси отгоре, та да не се виждат

Мисля че с pumps повечето крака иzглеждат по_добре....поне моите

by himbeer

Автор ladyMarian (Defender)
Публикувано17.10.08 21:15

Изпитвам ужас като видя жена с такова токче, защото ми изглежда като уред за изтезания. Като ученичка носех 8-9 санта и отгоре, но на платформи, тънките дори и 2-3-4 сантиметра са ми като пребивалник. Нищо скандално няма в цялата работа, но за мен би било изтезание, заради това от своята камбанария се чудя на жените, доброволно подложили му се

"Така е в живота - довери се и ще те предадат, не се доверявай и ще предадеш сам себе си."

Автор Cтpeйнджъp (змийче усойче)
Публикувано17.10.08 21:33

Лично аз на по-ниско от 10 см. не ходя! Много ме боли от ниски обувки, като мускулна треска е усещането!

Тема Re: Ако можех, щях да те научанови [re: himbeer]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано18.10.08 07:03

Ама аз се справям с високите обувки. Мога да ходя на тях, но просто ми е в пъти по-удобно на ниски. Замисли се! Ако беше по-удобно да се тича на токчета, природата щеше да се е погрижила гепардите да са снабдени с такива.
Имам и едни сандали с ток между 6 и 8 см. С много удобна извивка и ходя лесно с тях. Да, ама ходя лесно час-два, а после краката ми отичат от жегата и започват да болят. Това не е естествена позиция за крака просто. Иначе, да, много са красиви.

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Автор Gerilin ()
Публикувано18.10.08 13:17

Защо жените се шокират, когато видят друга жена с 10см

ми аз ако сложа 10 смтрово токче и Ще стърча 2 глави над 85% от минувачите,затва нося равно,ама и не гледам фрапирано ,когато видя друга жена ..
имаШе един лаф навремето :

Абе ей ,как е времето там горе
Добро..мириШат ли ми чорапите там долу

за който отбира от черен хумор

Katsot kuinka kauniisti
Sodan jälkeen taas palaa...

Автор Pisunqk ()
Публикувано18.10.08 20:54

най красивите женски крака, които съм виждала на яве са на една асистентка от факултета. тя всеки божи ден е на 12 см ток. всеки ден наистина и без изключение. черен кожен или лачен каик на 10-12 см. само да спомена, че сградата на факултета ми е на тепето и не мога да си обясня тая жена цял живот как се справя по тия каманаци горе на токчета

но тя ако сложи равни обувки ще се пребие по пътя! сигурна съм в това
иначе наистина има жени, които сме си достатъчно високи

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.