|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЖЕНИ
|
|
| Автор |
SVETl (Obichashta) |
| Публикувано | 15.10.08 23:13 |
|
|
Как може да се въzбуждате от мъже?? Винаги съм се 4удела. Едно женско тяло е толкова по-секси от мъжкото. Съ*о така женският оргаzъм е толкова по-въzбужда* от мъжкия.
ВИНАГИ СЪЩЕСТВУВА НЯКОЙ,КОЙТО ЖЕЛАЕ СЪВСЕМ СЪЩОТО,KOETO ИСКАШ И ТИ!
| |
|
|
|
Ми така, още повече, че ме привличат коремчета! Обичам мъже с коремчета! Намирам ги за секси, много секси!
| |
|
|
|
Знаеш тииии!Под голям камък-голяма риба се крие
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
|
|
Първо, сгрешила си клуба. Има клуб "Ева и Ева". Там е по-вероятно да намериш този "някой, който иска съвсем същото, което искаш и ти" ;)
Второ, как може един оргазъм да е възбуждащ? Оргазмът води до спад на напрежението, а не до натрупването му. Или ти имаш предвид чуждите оргазми?
| |
|
|
|
За съжаление, това не е вярно. Наднорменото тегло има връзка с такива здравословни проблеми, които по никакъв начин не способстват добрия секс.
| |
|
|
|
Не говорим за затлъстяване мила, а за сладко, пухкаво коремче!
Иначе е вярно не трябва да се минава една граница защото е вредно за здравето!
Моя мъж беше 80 кг., много мършавичак ми се виждаше. Сега на 100-103 е ОК, но трябва да се поддържат! Да не се качват, все пак той е и височък...
| |
|
|
|
стига дееееееееееее
моят 85кг на 190см не ми се вижда мършавичък хич и едно коремче нещо се опитва да заформя .... ще му се спре бирата май
If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.
| |
|
|
|
виж сега девойко
кой от какво се възбужда си е лично негова работа и въпрос на лични предпочитания ... а оргазъма е главно за лична употреба.
| |
|
|
|
Скъпа.. не го храниш ти момчето На 190 сантима си им трябват едни 100кг. тегло
| |
|
|
|
никфа храна само бой, секс, и терор
хихи добре си хапва особенно вечер само муфка каквото му попадне ... но явно метаболизъма му е бърз аз ако ям наполовината на неговото ще цъм не 100, 200кг
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|