|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
оргазъм
|
|
| Автор |
apassionata (firework) |
| Публикувано | 22.09.08 21:56 |
|
|
Тъкмо се бях примирила, че съм от онези безоргазмени проценти, а ми се случи съвсем истински вагинален оргазъм........леле.......дори да е първият и последният не ми пука, защото бях над седмото небе ...
Да си поиграем с огъня
| |
|
|
|
... казвам че вместо да се тюхкате и вайкате.... търсете го бре... търсете го и правете секс до полуда.....
И без това казват, че за 100години усилена употреба може да ни го изтъркате с 1мм... та няма какво да ни жалите... Търсете си оргазма за да сте спокойни после и уравновесени.....
п.п... да ен пропуснете да потърсите и... оралния... и аналния оргазъм (ми к`во сега... няма само вагиналния да се търси... гледайте широкомащабно)
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
|
|
То и от вас зависи, пич
Да си поиграем с огъня
| |
|
|
|
... ще се справим.. нали сме мъже.. трябва да имаме решение.. и да опитаме пък и да се изгорим
Айде дами.. затворете очи... и ни се доверете... пъ каквото сабя покаже...
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
|
|
Желязото се кове, докато е горещо. Очевидно предизвикалият оргазма знае какво прави, така че употребявай го, колкото е възможно по-често.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
|
|
Честито
И да почерпиш
| |
|
|
|
Ще видиш каква лакомийка ще станеш!
| |
|
|
|
Щом и това е вече повод за радост
Не е лесно да си жена
Само дето не ти вярвам, че не ти пука дали е първи или последен..
| |
|
|
|
щом и това вече е повод за радост сметай какво качество са мъжете днешно време. Ако и от оргазми не разбират да се чуди човек за кво да ви ползва. Верно не е лесно да си жена, жива преебавка си е ако питаш мен
| |
|
|
|
темата ти е за Говорим си за секс
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|