Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:26 04.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема МЕМОРАНДУМ  
Автор Kим (non blonde)
Публикувано08.09.08 14:54

Не мога да се сдържа да не споделя какво ми пратиха :))))
МЕМОРАНДУМ
Надежда всяка оставете,
в България закъсахме с мъжете,
ще правим вече внос от вън,
за да чуваме канбанен звън.
Нашите са комплексари и надути въздухари ,
искат с тях да си добричка и да ги водиш за ръчичка.
Ако може за награда,
че те правят луда крава –
да седят си у дома с бира храбро във ръка.

Тема ... daaammm... [re: Kим]  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано08.09.08 16:05

... това предполагам го е писала някоя доста грозничка и нежелана от мъжете жена, която и куче да си внесе от чужбина.. и то ще седдне на бира с мъжете

Жените, които си знаят цената и знаят какво искат няма да се забъркат със мъж- комплексар или с някой, който да плюе после... та прави си сама сметката какво трябва да си за да напишеш това ...
Винаги съм се чудел защо ли някоя жена дето всичко и е наред (визия, акъл, кариера и вътрешен мир) не седне да мрънка че нямало мъже...? При нея винаги ще има наплив от мъже...

...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®

Редактирано от Apxaнreл на 08.09.08 16:06.

Тема Re: ... daaammm... [re: Apxaнreл]  
Автор mikri_tigri (хър мър)
Публикувано08.09.08 16:37

Архангеле,а дали тези мъже дето ще се тълпят,ще са също с визия,акъл,кариера и вътрешен мир?

Прекрасно е да се усмихваш

Тема ... не разбира се.... [re: mikri_tigri]  
Публикувано08.09.08 16:43

... в тълпата ще има всякакви и именно тук идва и подбора, защото човек не бива да е всеяден.
Тоест ако тя позволи да се забърка тъпак от рекламата на някой от просташките бири тип "Ариана" или от рекламите на мастика ... едва заслужава повече...
Исках да кажа, че човек сам си избира с кой и как да е.... и ако се забъркваш с тъпаци значи ти самия си тъпак (не че човек не може да сбърка но в случая жената не може да си намери никакъв мъж като за нея... тоест все са неподходящи

) ... Или пък ще се оправдае с липса на 6-то чувство... интуиция или нещо си там... ???

Тема Re: ... не разбира се.... [re: Apxaнreл]  
Автор mikri_tigri (хър мър)
Публикувано08.09.08 17:20

Ох не знам дали има такава закономерност,мисля че мъжете тук не са заинтересувани от обикновени жени,а от такива тип чалгаджийки,в смисъл изкуствени,които хващат окото.Май това е ориенталската черта в народната ни психология,една от многото...

Прекрасно е да се усмихваш

Тема ..много бъркаш.... [re: mikri_tigri]  
Публикувано08.09.08 17:36

... и тук както навсякъде по света мъжете си падат по... всеки по различно нещо... Тоест всеки търси нещо и когато го намери в другия иска да е с него...
Тук естествено има ориенталци но за сравнение във Франция където чернокожото население гони над 50% (това заедно с арабите от бившите колонии) бая повечко са там ориенталците със нравите си....
Просто темата лееекичко намирисваше на изказванията на някои кухари от сорта на "-Всички жени в БГ са к***рви" ... все едно като отиде сельото в чужбина там него го чакат най-невероятните жени на планетата готови да му се хвърлят на врата и то само заради смяната на географската ширина....
Същия е проблема на главната героиня... слага всички в един знаменател защото тя е една "изключителна жена", която видиш ли все е недооценена... все е ощетена и то само заради географските особенности на района... Мен лекичко ми простее... и ако наистина така мисли моменцето даже е редно да отива в чужбина... за да не налети някой свестен тук на нея защото никой свестен мъж не заслужава жена мислеща по този начин...

п.п... аз например не искам чалгаджийка... разбира се нямам нищо против жената, която ще харесам да има подобно тяло... но мисля че и чужденците също биха искали...

Тема няма такова нещо [re: mikri_tigri]  
Автор Cтaниcлaв! (Stasi)
Публикувано08.09.08 17:38

Започваме пак да генерализираме

Мъжете обичали това, мъжете обичали онова. Архангел добре ти каза - човек само решава с кого да бъде и ако попадне на лайно (без значение от пола), то за това си е виновен единствено и само той.

Аз харесвам семпли жени с по-малки гърди, които да не изпъкват в тълпата. Какво, не съм ли мъж?

Тема ...пу да му се невиди :).... [re: Cтaниcлaв!]  
Публикувано08.09.08 17:44

... аз си мислех че само аз харесвам жени със спортни стегнати малки гърди... макар че не циците са решаващи и винаги най-хубавите гърди стоят на мацката която желаеш....
Баси сега трябва да се караме с теб за жените.... хахаха

Сега за да оправдая мисленето за нас ти казвам наздраве и те черпя една бира па макар и виртуална... ей тъй насред кокошарника както сме седнали по турски ... и се оглеждам коя ли "клета робиня" да викна да донесе мезето Така де ориенталска работа

Тема Re: ...пу да му се невиди :).... [re: Apxaнreл]  
Автор Cтaниcлaв! (Stasi)
Публикувано08.09.08 19:00

Е, ако си от Пловдив или околията, бирата мигновено може да се материализира..
И ще си говорим за жени

Че ми писна все тая техника, коли, мотори.. аман
За жени сега като се замисля, май с никого не съм си говорил срам, срам..

Тема Re: няма такова нещо [re: Cтaниcлaв!]  
Автор Pisunqk ()
Публикувано08.09.08 19:22

Аз харесвам семпли жени с по-малки гърди, които да не изпъкват в тълпата. Какво, не съм ли мъж?

и къф мъж си ти тогава?!!?!??!!??

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.