|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
възпитанието
|
|
| Автор |
caн (звук) |
| Публикувано | 05.08.08 22:27 |
|
|
от къде идва?
къде са му "корените"?
от какво се определя и влияе ?
на къде води?
ами стига като за начало!
| |
|
|
|
Аз мисля че животът ни възпитава чрез избора който правим постоянно.Ние избираме какви да сме и кои да сме.Родителите възпитават също,но в по малка степен.След като имаме съзнание,т.е. сме вече осъзнати индивиди, наш е избора как и в каква степен да го използваме.
Прекрасно е да се усмихваш
| |
|
|
|
виж ти
| |
|
|
|
Аз мисля че животът ни възпитава чрез избора който правим постоянно Даааа и това дето ни се предлага всъщност няма значие, айде де де ...
Ние избираме какви да сме и кои да сме.ами тогава ..."искам да съм негър, негър в Алабама ..."...краят на песничката знаеш ли го ?
.Родителите възпитават също,но в по малка степен.има хубава поговорка по един разказ на А.Константинов - пази боже сляпо да прогледа...
След като имаме съзнание,т.е. сме вече осъзнати индивиди, наш е избора как и в каква степен да го използваме. охооо почти като в Матрицата стана работата или като по филма "Тайната "
| |
|
|
|
Виж нямам намерение да споря с теб. ако искаш да дискутираш,действаи с аргументи,заяждането ми е неприятно.Това което споделям е това което съм преживяла и видяла,това което мисля и съм,не ти го натрапвам.Явно си от хората които твърдо искат да вярват че някой им е виновен за това как живеят и кои са.Аз не искам.Избора си е твой.Хубава вечер
Прекрасно е да се усмихваш
| |
|
|
|
хубава вечер и на теб...изобщо не се заяждам. Исках да разведря обстановката, че бяхме зациклили ...
п.п. наистина усмивката е хубаво нещо!
| |
|
|
|
Вкъщи са му корените. Короната може и да е на улицата, но основното е това, което мама и тати са ти заложили още като си ходил прав под масата.
Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.
| |
|
|
|
в къщи са корените на възпитанието на детето, ама питам за възпитанието като цяло ... чии отпечатъци носи то и как се сформира като "програма," че да бъде инсталирано в поколенията
| |
|
Тема
|
Re: вярно
[re: caн]
|
|
| Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
| Публикувано | 06.08.08 08:32 |
|
|
Обкръжението разбира се.
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
|
|
|
Родителите дават възпитанието, детето попива всичко и възприема поведението на родителите си като модел. По-нататък и обкръжението се отразява, но в по-малка степен. Каквото си възприел и както си възпитан като дете, таъкв оставаш. А, и още нещо - каквото ти е заложено в гените, не можеш да промениш.
"Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие." Далай Лама
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|