Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:11 14.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема възпитаниетонови  
Автор caн (звук)
Публикувано05.08.08 22:27

от къде идва?
къде са му "корените"?
от какво се определя и влияе ?
на къде води?

ами стига като за начало!

Тема Re: възпитаниетонови [re: caн]  
Автор mikri_tigri (хър мър)
Публикувано05.08.08 22:48

Аз мисля че животът ни възпитава чрез избора който правим постоянно.Ние избираме какви да сме и кои да сме.Родителите възпитават също,но в по малка степен.След като имаме съзнание,т.е. сме вече осъзнати индивиди, наш е избора как и в каква степен да го използваме.

Прекрасно е да се усмихваш

Тема Re: възпитаниетонови [re: mikri_tigri]  
Автор nelin (любопитен)
Публикувано05.08.08 23:34

виж ти

Автор caн (звук)
Публикувано05.08.08 23:38

Аз мисля че животът ни възпитава чрез избора който правим постоянно Даааа и това дето ни се предлага всъщност няма значие, айде де де ...
Ние избираме какви да сме и кои да сме.ами тогава ..."искам да съм негър, негър в Алабама ..."...краят на песничката знаеш ли го ?
.Родителите възпитават също,но в по малка степен.има хубава поговорка по един разказ на А.Константинов - пази боже сляпо да прогледа...
След като имаме съзнание,т.е. сме вече осъзнати индивиди, наш е избора как и в каква степен да го използваме. охооо почти като в Матрицата стана работата или като по филма "Тайната "

Автор mikri_tigri (хър мър)
Публикувано05.08.08 23:46

Виж нямам намерение да споря с теб. ако искаш да дискутираш,действаи с аргументи,заяждането ми е неприятно.Това което споделям е това което съм преживяла и видяла,това което мисля и съм,не ти го натрапвам.Явно си от хората които твърдо искат да вярват че някой им е виновен за това как живеят и кои са.Аз не искам.Избора си е твой

.Хубава вечер

Прекрасно е да се усмихваш

Автор caн (звук)
Публикувано06.08.08 00:31

хубава вечер и на теб...изобщо не се заяждам. Исках да разведря обстановката, че бяхме зациклили ...
п.п. наистина усмивката е хубаво нещо!

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано06.08.08 07:51

Вкъщи са му корените. Короната може и да е на улицата, но основното е това, което мама и тати са ти заложили още като си ходил прав под масата.

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Тема вярнонови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор caн (звук)
Публикувано06.08.08 08:14

в къщи са корените на възпитанието на детето, ама питам за възпитанието като цяло ...

чии отпечатъци носи то и как се сформира като "програма," че да бъде инсталирано в поколенията

Тема Re: вярно [re: caн]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано06.08.08 08:32

Обкръжението разбира се.

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: вярнонови [re: *Плaмeн*]  
Автор Milley (tender_heart)
Публикувано06.08.08 10:03

Родителите дават възпитанието, детето попива всичко и възприема поведението на родителите си като модел. По-нататък и обкръжението се отразява, но в по-малка степен. Каквото си възприел и както си възпитан като дете, таъкв оставаш. А, и още нещо - каквото ти е заложено в гените, не можеш да промениш.

"Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие." Далай Лама

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.