|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Едно евро???
|
|
Автор |
Бepeзka! () |
Публикувано | 09.07.08 14:53 |
|
Отварям днешния пловдивски вестник "Марица" и направо се облещвам при вида на следното заглавие:
Летим за 1 евро до Прага и Виена, за 2 до Париж
Предложението от нискобюджетната авиокомпания Скай Юръп. Про това са включени всички летищни такси. Представяте ли си!!!
Тези от вас, които ме знаят колко съм запалена по самолети, могат да си представят как ми се отрази това заглавие.
Та питам ви какво мислите за такова предложение?
Единственото условие е да се направи резервация онлайн до 13 юли и да се плати с кредитна карта. ( Пък тъкмо мъжо се сдоби с чисто нова кредитна карта... ;) )
Да вземем да организираме колективно посещение на Женския клуб на някой пражки замък, а?
Редактирано от Бepeзka! на 09.07.08 14:53.
| |
|
нещо не им вярвам на тия реклами те само горивото не могат да си платят ако ги продават за толкова пък заплати на персонала и тн.
После сигурно ще те накарат да платиш за багажа 50 евро или нещо други ще измислят .... хич не вярвам на бюджетни авио компании
If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.
| |
|
мдаа аз от онзи ден я гледам офертата в нета:)
от вчера се пробвам да направя онлайн резервация, тъй като това е условието, обаче ти дава грешка и така до безкрай....
иначе си е истина...плюс летищни такси, пак излиза почти без пари:)
Всичко е суета!
| |
|
Я ми кажи има ли значение дали кредитната карта е международна?
С мастеркард дали може ли да се прави такава резервация?
Абе, това си е страхотно предложение. Бих отишла дори само за един уикенд да разгледам Прага.
Гледай каква красота!
Честно да ти кажа, обаче, имам някакви съмнения дали се поддържат добре и технически изправни самолетите.
| |
|
Редактирано от Бepeзka! на 09.07.08 15:34.
| |
|
и ти ли до Прага:)това е и моята дестинация:))
ето ти линк:)
давай да уцелим и датите и тръгваме /ако успеем да резервираме въобще/
Всичко е суета!
| |
|
Когато ползвате нискобюджетните авиокомпании винаги проверявайте на кое летище каца самолетът. Възможно е да е на стотина километра от града и да се налага да хващате влак, а в някои страни влаковете са много скъпи. Също е важно да се знае цената на билета за връщане - да не се окаже 150 евро.
| |
|
пиши ми моля те въобще стигаш ли до резервация
Всичко е суета!
| |
|
довечера ще опитам, щото картата на мъжа ми е в него.
Обаче, вече установих, че Русия е на визов режим с Чехия. На мъжо ще му трябва виза.
| |
|
М?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|