Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 13.11.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема най-женскакозметика операция  
Автор Zhuzhi (непознат )
Публикувано12.05.08 20:58

Какво ще кажете за козметични операции на интимните ни части? На скоро гледах предавания по телевизията в UK, (Англия). Не е вече достатъчно да се правят козметични операции на лицето/ носа/ врата... но и на оная ни работа... е не само жени се оперираха - и мъже също.... все пак много ми се вижда. Маани, че се ми мисля за оттова дето публично ми се вижда като баш НЕ.... ми пък и за тия си части сега да се притеснявам....

Тема Re: най-женскакозметика операциянови [re: Zhuzhi]  
Автор cina2 ()
Публикувано12.05.08 21:11

В отговор на:

Маани, че се ми мисля за оттова дето публично ми се вижда като баш НЕ.... ми пък и за тия си части сега да се притеснявам....

Не разбирам смисъла на цитата и какво те притеснява, да не те снимат докато те оперират и те покажат в някой документален филм ли? А тези операции не са новост. Имаше стар виц за Елизабет Тейлър и Ники Лауда как попаднали в една клиника, кой за пълна реставрация, кой за частична - след катастрофа, свързана с обгаряния - противен .

Автор misleading (страстна)
Публикувано12.05.08 21:22

Аз съм "за".Даже мисля да си правя тази или следващата година.Става въпрос за корекция на малките срамни устни,които не са ми никак малки и са по-големи от големите.Понякога ми създават дискомфорт,а ако съм гола едната се залепва за бедрото ми(уфф как го написах -просто е с 1 см по-дълга от големите и затова става така).
Случвало ми се е мъже да правят коментари относно как изглеждам там-ами ще си призная ,грозничко е.Не мога да се отпусна по време на секс.

Автор Бepeзka!Модератор ()
Публикувано12.05.08 22:20

Понякога ако има големи разкъсвания след раждане, там се правят пластики. На моя приятелка й се наложи. Няма нищо лошо в това. Не е по-хубаво да се притесняваш, отколкото да се направи корекция.

Тема Re: най-женскакозметика операциянови [re: misleading]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано13.05.08 08:09

Абе, аз не съм много специалист, но все ми се струва, че има бая нервни окончания по тези части, та ми се струва малко идиотско да си резнеш удоволствието, заради нечия естетическа наслада.

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Автор palatka (ветеран)
Публикувано14.05.08 09:59

Тези операции са животозастрашаващи. И за двата пола. Струва ли си да се рискува живот за да се направиш като другите?

Тема Re: най-женскакозметика операциянови [re: palatka]  
Автор pre.sto (gazirana)
Публикувано14.05.08 14:45

Предполагам, че такива операции има от доста време,само че народа не е знаел.

Жужа,имай впредвид,че има жени,които не се харесват отдолу до такава степен,че са готови на операция в името на една по-хубава гледка там. Така е и с хората с гърбави носове(които не се харесват така) примерно-единственото им приемливо решение е да се подложат на пластична интервенция.

Не знам доколко интимната операция би била затрашаваща живота,но се питам дали тя осакатява сексуално жената откъм усещания-все пак срамните устни са част от ерогенната зона?

Тема Най-женска козметика - операция ма нимфинови [re: Zhuzhi]  
Автор oпaceн (какардак)
Публикувано16.05.08 01:47

Операцията е съвсем рутинна и се казва се частична нимфотомия.
Ако се ръководиш от Чеховото определение : "Всичко у човека трябва да бъде красиво" ще трябва да посетиш някой добър хирург, за да ти направи операцията.
Такава операция е почти единствено с естетична цел - за разлика от циркумцизиото/изряване на препуциума на мъжкия полов член/, което е преди всичко свързано с хигиенни мотиви.
Подобна операция и при мъжете и при дамите не е рискова, а е съвсем рутинна.
Тази операция няма нищо общо с клитородектомията/отстраняване на клитора или с лаботомията/изрязване на големите срамни устни/. Такива операции се правят в някои мюсюлмански страни и осакатяват момиченцата.
Тази операция за която Вие говорите няма нищо общо с тези операции. Тя е естетическа операция и отстранява някакъв "дребен козметичен дефект" . При нея не се засягат никакви полови или други функции .
Почти при половината жени малките лабии/нимфите/ излизат извън ареала на големите лабии, тоест те са по-големи от големите срамни устни. Нерядко това създава дискомфорт особено при носенето на тясно бельо или панталони. В такива случаи операциите са препоръчителни. Във всички останали случаи са допустими единствено от естетична гледна точка.
Подобни операции не се заплащат от здравноосигурителните каси в UK. Напоследък се забелязва голямо завишаване на броя на тези операции. Това говори, че много от дамите вече преодоляват комплекса за "тамдолието" и гледат на вулвата си съвсем прагматично и непредубено.

Тема Re: Най-женска козметика - операция ма нимфинови [re: oпaceн]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано16.05.08 07:01

Ако гледаш на вулвата си непредубедено, не трябва ли да си я харесваш каквато е? Защо трябва задължително да приемеш, че има "правилна" и "неправилна" вулва? Кой определя кое е правилното?

И ако трябваше всички да сме с еднакви вулви, Оня горе или който там е определял, нямаше ли да ни направи еднакви- с перфектни цици с еди какъв си диаметър в основата и перфектни мускули, с дупета като барабанчета, джуки като путки (щото на това приличат половината силиконови такива) и т.н.?

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 16.05.08 07:04.

Тема Re: Най-женска козметика - операция на нимфинови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор oпaceн (какардак)
Публикувано16.05.08 12:04

Почти при половината жени малките лабии/нимфите/ излизат извън ареала на големите лабии, тоест те са по-големи от големите срамни устни. Нерядко това създава дискомфорт особено при носенето на тясно бельо или панталони. В такива случаи операциите са препоръчителни. Във всички останали случаи са допустими единствено от естетична гледна точка.
Явно не четеш достатъчно добре или си била още съвсем сънена.
Мисля че е съвсем естествено ако нещо ти създава дискомфорт да го оправиш. Останалото се нарича прищявка. Има много такива силиконени прищявки. Аз изобщо не говоря за подобни прищявки, а за коригиране на онова което природата не е могла да оформи добре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.